Mercedes G63 Yachting Edition este noua propunere a celor de la Carlex Design. Spunem noua, pentru ca nu s-au stins inca ecourile valvei produse de proiectul Mercedes-AMG G 63 Steampunk. Cu versiuni ce reprezinta adevarate opere de arta si care costa peste jumatate de milion de euro.

Plus de rafinament la exterior

Baza o reprezinta si de aceasta data Mercedes-Benz G 63 AMG. Iar modificarile vizand exteriorul nu sunt majore. In fapt, nici nu era neaparata nevoie. Pentru ca silueta de exceptie a lui G-Class este o bijuterie in sine. Astfel ca polonezii de la Carlex Design au decis doar sa aduca un plus la capitolul rafinament.

Mercedes G63 Yachting Edition, Carlex da iar lovitura Mercedes-G63-Yachting-Edition_5-1024x576

Si au facut-o prin jantele speciale, din aliaj, cu dimensiunea de 22 de inch. La care au adaugat, decoratiunile de pe acoperisul cu textura polisata, si designul unic al carcasei rotii de rezerva. Plus combinatia de culori folosita pentru caroserie. Astfel, partea superioara a capotei este negru satinat, in timp ce pentru restul se foloseste nuanta Polar White. Sau, mai exact, un argintiu polisat.

Mercedes G63 Yachting Edition, Carlex da iar lovitura Mercedes-G63-Yachting-Edition_3-1024x576

Doua versiuni de interior

In replica, la interior descoperim adevaratul spectacol. Exista doua propuneri pentru Mercedes G63 Yachting Edition. Ambele avand, evident, drept punct de plecare tematica marina. Evidentiata si de compasul de pe plafon, similar cu cel de pe capacul rotii de rezerva. Ca si de insertiile de lemn natural de pe volan, care se potrivesc perfect cu podeaua realizata din acelasi material. Si care, evident, are un design similar cu cel pe care-l gasim la bordul unei ambarcatiuni de lux.

Mercedes G63 Yachting Edition, Carlex da iar lovitura Mercedes-G63-Yachting-Edition_4-1024x576

Prima varianta merge pe tonuri de gri-argintiu in combinatie cu Alcantara. In timp ce a doua, pe o cromatica mai „inchisa”, cognac. Asortata insa cu elementele care pastreaza acel gri-argintiu, ca si cu tonul special al lemnului.

Mercedes G63 Yachting Edition, Carlex da iar lovitura Mercedes-G63-Yachting-Edition_2-1024x576

Tehnic, vorbim tot despre acel V8 biturbo de 4.0 litri, cu 585 CP si 850 Nm cuplu. Plus transmisie automata AMG Speedshift TCT cu noua trepte si tractiune integrala. Un model capabil sa ajunga de la 0 la 100 km/h in 4,5 secunde si sa atinga o viteza maxima de 240 km/h.

In ceea ce priveste pretul, se face o singura precizare. Se poate obtine la cerere, in momentul in care lansezi comanda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.