X-Class a reprezentat primul pas al unui constructor Premium in segmentul pick-up. Si unul pe care, se pare, il vor urma si altii. Pana atunci insa, specialistii in tuning se intrec sa ne ofere versiuni si mai interesante ale modelului Mercedes-Benz. Iar ultima propunere vine de la Carlex Design.

Ce si-au spus cei de la Carlex? Este vara, este soare, iar modelele pick-up sunt tocmai potrivite pentru pasionatii de aventura pe mare. Zis si facut. Au lansat o editie limitata, pe care au botezat-o EXY Yachting, destinata tocmai acestora.

100 de exemplare in 2019 pentru EXY Yachting

Tunerul spune ca s-a rezumat la doar 100 de exemplare pentru acest an. Daca va creste cadenta in 2020 sau daca acesta va ramane totalul acestei serii, ramane sa vedem. In principiu insa, am merge pe prima varianta. Mai cu seama ca deja exista peste 70 de comenzi venite din partea proprietarilor de ambarcatiuni de lux.

EXY Yachting propune un kit special de caroserie. Acesta include, intre altele, noi bare de protectie fata si spate, overfendere, spoiler spate. Plus elemente speciale in jurul blocurilor optice fata si spate. Evident, carbonul a fost folosit din plin de specialistii Carlex Design.

Miza pe lux si confort

Imaginea nu este insa totul. In lumea proprietarilor de yachturi confortul si luxul sunt la mare pret. Astfel ca specialistii propun si un set de coborare care aduce Clasa X cu 20 de milimetri mai aproape de sol. Chiar daca rotile sunt cele de 20 de inch de la Maybach S 650.

Evident, masina a fost coborata pentru a facilita accesul in cabina devenita o piesa de colectie. Astfel, scaunele au fost reproiectate, pentru a oferi mai mult confort. Iar pielea si lemnul, si mai ales esentele tropicale, abunda.

Nu lipsesc, evident, nici referirile la mare si ambarcatiuni. Si le distingem in designul special al roll-bar-ului. Sau in lemnul de teak prezent din abundenta in bena.

Vezi si o alta propunere a celor de la Carlex Design: Mercedes X-Class 6X6 de la Carlex va fi un monstru off-road

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.