Bentley nu putea sa stea cu mainile in san in conditiile in care concurenta in segmentul primului sau SUV, Bentayga, a devenit mult mai dura. Sosirea lui Aston Martin DBX si a lui Mercedes-Maybach GLS i-a determinat pe britanici sa pregateasca un facelift.

Versiuni noi

Cea dintai modificare este legata de arhitectura interiorului. Initial, Bentley Bentayga a fost disponibil doar in versiune cu cinci locuri. Producatorul de la Crewe anunta insa ca de-acum nu se va rezuma doar la aceasta. Astfel, clientii vor putea opta si pentru o varianta cu patru locuri, dar si pentru una cu sapte.

Mai mult, cele doua „arhitecturi” interne urmeaza sa fie disponibile atat pentru Bentley Bentayga V8, cat si pentru versiunea Speed. In replica, Bentayga Hybrid va beneficia doar de varianta cu patru locuri.

Dotari noi de interior

La varianta cu patru locuri scaunele din spate sunt incalzite, ventilate si cu functie pentru masaj. In plus, ele sunt reglabile pe 12 directii. Clientii au la dispozitie masute si o consola centrala, cu spatii pentru depozitarea bauturilor. In plus, intre dotari se numara Bentley Rear Entertainment, casti speciale si porturi USB pentru dispozitivele mobile.

Bentayga va beneficia si de sistemul de infotainment de pe Continental GT. Acesta are un ecran de 12.3 inch si un sistem care permite schimbarea configuratiei bordului. Ecranul tactil poate fi inlocuit de unul analog cu trei ecrane sau cu un element integrat perfect in plansa de bord.

Facelift minor

Potrivit presei britanice se pregateste si un facelift minor. Acesta va include faruri mai mari, aripi mai late, spoiler frontal si prize de aer modificate. Plus un difuzor spate nou. Prototipul este deja in teste.

In plus, gama de motorizari ar putea include si varianta 4.0 V8 de pe Audi SQ7 TDI. Aceasta este echipata cu compresor electric si sistem mild-hybrid de 48 V si ofera 435 CP si 900 Nm. In plus, motorul 6.0 W12 va avea o putere mai mare. Este vorba despre 635 CP, cat ofera si in cazul lui Continental GT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.