Bentayga Four Seat Comfort consolideaza succesul modelului din prima generatie. O cincime dintre exemplare – 4.000 de masini – cu specificatia Comfort Four Seat au fost comercializate. Iar acum se doreste continuarea povestii de succes. Pentru ca versiunea cu patru locuri a noului Bentayga ofera confort inegalabil in segmentul SUV de lux pentru cei doi pasageri din spate.

Luxul trece pe primul plan

Noul Bentayga are performante de drum inegalabile. Iar cu Bentayga Four Seat Comfort, abilitatile sale ca limuzina veritabila in clasa SUV-urilor trec in prim plan. Cu versiunea de patru locuri disponibila acum, alaturi de o configuratie cu cinci locuri disponibila inca de la lansare, cat si de optiunea cu sapte locuri, interiorul noului Bentayga este configurabil pentru a raspunde cerintelor oricarei familii.

Formula Bentayga Four Seat Comfort se bazeaza pe succesul generatiei anterioare. In care unul din cinci autoturisme vandute (4.000 de vehicule) avea configuratia de patru locuri. Acum spatiul din spate a fost extins pentru a imbunatati experienta pasagerului condus de sofer.

Proiectare atenta

Acest lucru s-a realizat prin proiectarea atenta si relocarea panoului care separa cabina de zona de portbagaj. Inclinarea maxima a scaunelor din spate a fost crescuta de la 32° la 40°. Iar distanta de culisare fata / spate a fost crescuta cu 35 mm. Aceasta combinatie ofera un plus de 100 mm al spatiului pentru genunchi in pozitia inclinata, contribuind la o calatorie si mai luxoasa si mai confortabila.

Toate scaunele din noul Bentayga au fost complet reproiectate. Ele au acum o forma mai bine definita, in special in zona umerilor, pentru a oferi un nivel mai mare de confort. Fapt care imbunatateste si mai mult etalonul recunoscut de industrie pentru confortul scaunelor.

Optiuni suplimentare

Specificatia Four Seat Comfort adauga, de asemenea, optiuni suplimentare pentru scaunele din spate. Inclusiv ventilatia scaunului (pe langa incalzirea scaunului care e standard), o selectie de sase programe de masaj diferite si o tetiera de confort, cu aripi laterale.

Cu specificatia Four Seat Comfort, se poate alege, de asemenea, mini frigiderul Mulliner Console. Acesta este perfect pentru o sticla de 750 ml de sampanie si doua pahare de cristal de Cumbria artizanale.

Intre cele doua scaune din spate, o consola centrala asigura un spatiu de depozitare suplimentar si alte doua prize de incarcare USB. In timp ce un fundal frumos decorat din piele, matlasata in model diamant, separa cabina de spatiul portbagajului.

Pentru a accesa functiile suplimentare ale scaunelor, pasagerii scaunelor din spate beneficiaza de o actualizare tehnologica. Bentayga vine cu noua tableta de control la distanta, cu ecran tactil, mai mare, similara cu cea introdusa pe noul Flying Spur.

Ecranul de cinci inci foloseste o grafica mai moderna si are o putere suplimentara de procesare printr-un procesor quad-core integrat si 1 GB RAM. Unitatea poate controla o serie de functii, de la incalzirea scaunelor din spate si masaj, la sistemul multimedia si navigatie, la iluminarea dispozitivelor, la geamurile electrice si la trapa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.