Țiriac Auto deschide primul showroom Jaguar Land Rover din România aliniat la noile standarde de design si experiență de retail ale celor două mărci, in Șoseaua Pipera. Cu o suprafață de 800 de metri pătrați, noul showroom reunește ambele mărci auto într-un spațiu generos și aduce, în premieră în România, standardele Arch.

“După o investiție semnificativă și trei luni de lucru, suntem încântați să putem primi clienții noștri într-un showroom modern, ce îmbină ultimele tehnologii, cum ar fi Realitatea Virtuală, cu rafinamentul celor două mărci. În cadrul showroom-ului oferim servicii complete, la cele mai înalte standarde, aspect valabil inclusiv pentru zona de service. Ne-am propus in permanență, și iată că reușim, să fim mereu aproape de clienții noțtri, într-una dintre cele mai efervescente zone ale Bucureștiului”, a declarat Daniel Antor, CEO Țiriac Auto.

Noul standard de retail Arch înseamnă un mediu modern, ce oferă o experiență superioară clienților ambelor marci, sub același acoperiș. Noul showroom Țiriac Auto – Jaguar Land Rover are acum o suprafata generoasa, de 800 de metri pătrati.

 Adiacent showroom-ului, Țiriac Auto redeschide și un service dedicat, exclusiv pentru clienții celor două mărci, dotat cu echipamente de ultimă generație și aparatură specifică Jaguar Land Rover.
Suprafața service-ului a crescut la 600 de metri pătrați și, de acum, include o zonă specială pentru clienți, în care aceștia își pot urmări, într-un spațiu confortabil, reparațiile, statusul acestora și pot avea o vizibilitate sporită asupra a tot ce se intamplă în service.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.