showroom BMW

Showroom care poate să fie catalogat, fără teama de a greși, drept o vitrină cu bijuterii. O astfel de locație, prima din Europa Centrală şi de Est care este dedicată modelelor BMW M şi M Motorsport, şi-a deschis porţile. La Mikołów, în Polonia.

El a fost amenajat în incinta complexului deja existent al dealerului. Noua facilitate oferă şi service şi întreţinere, precum şi invitaţii exclusive la evenimente pe circuit.

Clienţilor BMW M Sikora li se oferă acces la serviciile şi sfaturile profesionale ale personalului de vânzări autorizat. În plus, aici nu se găsește doar gama completă de modele omologate standard pentru şosele.

Pasionaţii de motorsport pot alege, de asemenea, dintr-o varietate de automobile cunoscute de pe circuitele din întreaga lume. Inclusiv BMW M2 CS Racing, M4 GT3, M4 GT4, M6 GT3, M8 GTE şi M4 DTM. Aceste maşini îndeplinesc cerinţele de omologare FIA pentru curse (fără aprobare pentru traficul rutier public), astfel încât proprietarii să poată concura în diferite competiţii auto din întreaga lume.

Sesiuni speciale de teste

Clienții au, evident, acces la gama completă de modele BMW M în configuraţii unice. Iar noul showroom oferă şansa de a experimenta direct calităţile acestor automobile unice în timpul testelor. Dealerul oferă oportunităţi de drive test pe drumuri obişnuite şi circuite. Ca şi călătorii în diverse regiuni pitoreşti din Polonia.

În plus, fanii BMW M sunt invitaţi să participe la evenimente regulate de motorsport. Iar acestea sunt organizate pe circuite prestigioase. În timpul acestor întâlniri, conducătorii îşi îmbunătăţesc tehnica de pilotaj, bazându-se pe competenţa profesioniştilor. Între care și Ireneusz Sikora, un pilot de curse polonez cu pedigree în motorsport.

Ireneusz Sikora este un entuziast al sporturilor cu motor, de trei ori campion al Poloniei la superbike, şi încă un concurent activ. El combină cu pricepere palmaresul său impresionant în motorsport cu o carieră de succes în industria auto, care se întinde pe mai bine de 25 de ani. El a deschis primul său showroom BMW în 2002, în Bielsko Biała, pe str. Warszawska 56. Următoarea facilitate a fost deschisă în Mikołów, pe str. Pszczyńska 103, în 2007. Showroomul nou deschis, BMW M Sikora, este situat la aceeaşi adresă.

Arhitectură specială

Arhitectura clădirii combină eleganţa şi simplitatea formei cu caracteristicile dinamice ale mărcii M. Întregul acoperiş se sprijină pe stâlpi înclinaţi, în timp ce forma ferestrelor impunătoare, de peste patru metri, aminteşte de sigla BMW M.

Placarea pereţilor, realizată la comandă, compensează interiorul modern auster şi conferă clădirii un aer minimalist elegant, creând un fundal perfect pentru prezentarea automobilelor în aranjamente dinamice foarte personalizate.

Showroomul dispune de mobilier şi echipamente personalizate care se potrivesc conceptului general al clădirii. Având în vedere clienţii, spaţiile au fost prevăzute cu o zonă Lounge, un loc de întâlnire confortabil, poziţionat perfect pentru odihnă şi relaxare.

În plus, showroomul BMW M Sikora a fost echipat cu un sistem inteligent de gestionare multimedia, în care iluminatul şi sunetul sunt sincronizate inteligent cu vizualizări. Toate aceste caracteristici se combină pentru a crea o experienţă audiovizuală de neegalat, atribuibilă în mare măsură sistemului inteligent de sonorizare surround multicanal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.