Bosch dezvolta tot mai multe tehnologii pentru e-Bike. Acum ne propune ochelari inteligenti care, potrivit filmului de prezentare, au si alte aplicatii. Pe motocicleta, la volan, dar si in viata de zi cu zi.

Este vorba Bosch Smartglasses Light Drive si sunt dotati cu tehnologia HUD, cea care iti ofera informatii si-ti permite sa iti mentii ochii pe drum. Filmul de prezentare prezinta, in prima sa parte, tocmai aceasta functionalitate. Ciclistul – evident foloseste un model Bosch, electric – este tinut la curent cu directiile GPS gratie acestui sistem.

Fara indoiala insa, pana la momentul lansarii urmeaza sa primim si informatii despre alte functii utile. Pentru ca, mai mult ca sigur, intre datele oferite urmeaza sa fie furizate si cele referitoare la autonomia bateriei. Lucru important pentru un e-Bike.

Functionalitati speciale

Exista insa si alte functionalitati propuse de Bosch. Pentru detalii ale hartii atunci cand te afli la volan. Spre exemplu, atunci cand mergi la cumparaturi, il poti sincroniza cu o lista realizata anterior. Si te ajuta sa achizitionezi tot ceea ce ti-ai propus. Existand pana si optiunea de a bifa, pe lista, cu o dubla atingere a ramei, produsele deja achizitionate.

Sau, dupa ce te-ai asigurat ca ai toate produsele, sa gatesti mancarea preferata pe baza unei retete. Ochelarii inteligenti te vor ajuta sa pui tot ceea ce este nevoie si sa obtii mancarea preferata.

„Creierul” cantareste doar 10 grame si e compatibil cu orice tip de ochelari

Componenta electronica, Smartglasses Light Drive, cantareste numai 10 grame. In plus, este suficient de mica pentru a putea fi incorporata intr-o gama varianta de modele de ochelari. Inclusiv in cazul ochelarilor de vedere, independent de tipologia acestora.

Bosch pregateste ochelarii inteligenti! Bosch-ochelari-modulPentru ca Bosch isi doreste ca tehnologia sa fie folosita si de alte companii. O idee buna in conditiile in care, s-a demonstrat in cazul Google Glass, sa mizezi pe exclusivitate nu este o idee prea buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.