masina second-hand

Daca iti doresti o masina second-hand cu istoric cunoscut, ai o unealta extrem de importanta. RAR a lansat aplicatia „Istoric Vehicul”.

Cu ajutorul aplicatiei poti afla numarul de kilometri, datele tehnice si valabilitatea ITP-ului pentru orice automobil. Evident, datele sunt disponibile doar pentru masinile care au fost luate in evidenta RAR.

Cum fuctioneaza aplicatia Istoric Vehicul

Pentru a afla datele, trebuie sa cunosti seria de sasiu pentru masina second-hand. Ulterior le vei primi pe adresa de e-mail pe care o furnizezi. Oficialii RAR au precizat: „Principalele beneficii pe care le-am identificat se refera la posibilitatea verificarii in timp real a corectitudinii datelor cuprinse in documentele insotitoare ale vehiculului. Totodata, se poate verifica valabilitatea ITP si a succesiunii inregistrarilor valorilor odometrului, care ar trebui sa fie sub forma unei cresteri continue. Orice punct de inflexiune ridica un semn de intrebare cu privire la posibila fraudare a kilometrajului real al unui autovehicul”.

RAR intentioneaza sa extinda aplicatia. In viitor aceasta ar urma sa ofere si informatii despre reparatii la structura de rezistenta a masinii. In plus, se vor oferi si date cu privire la daune. Insa, pentru ca acestea nu le apartin celor de la RAR, ar urma sa fie furnizate contra-cost.

Aplicatia poate fi accesata de pe orice dispozitiv conectat la internet aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.