Volkswagen a publicat un prim teaser pentru viitorul sau SUV de dimensiuni mici, denumit T-Cross.

Producatorul auto german a prezentat, prin intermediul unui video, schitele de pe urma carora a iesit la lumina SUV-ul de doar 4,1 metri lungime.

Lansarea oficiala va avea loc in aceasta toamna, iar T-Cross, bazat pe conceptul prezentat in urma cu doi ani la Salonul Auto de la Geneva, va fi dezvoltat pe platformat MQB A0, pe care e construit si noul Polo.

Pe langa video, Volkswagen a prezentat si o imagine cu spatele viitorului T-Cross, care scoate in evidenta designul stopurilor, conectate printr-o banda luminoasa LED.

T-Cross va fi pozitionat in gama Volkswagen sub T-Roc, ceea ce inseamna ca va fi cel mai mic SUV al constructorului de la Wolfsburg.

Volkswagen sustine ca, in ciuda dimensiunilor mic, T-Cross „va oferi surprinzator de mult spatiu”, iar scaunele spate se pot ajusta pe lungime, pentru a crea astfel un spatiu mai mare pentru genunchi sau bagaje.

O alta promisiune facuta de Volkswagen este aceea ca T-Cross va fi unul dintre cele mai sigure crossovere de pe piata gratie sistemelor de siguranta Front Assist si Lane Assist.

Nu sunt inca informatii oficiale despre motorizari, dar foarte probabil vom regasi un 1.0 TSI in trei cilintri, 1.5 TSI cu patru cilindri si, posibil, un TDI de 1.6 litri.

Nu va exista posibilitatea configurarii viitorului SUV cu tracțiune integrala, tractiunea fata fiind singura optiune.

Volkswagen T-Cross isi va face debutul oficial in aceasta toamna, dar nu la Salonul Auto de la Paris, asa cum se credea initial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.