Volkswagen a prezentat cel mai mic SUV din gama producatorului auto german, denumit T-Cross.

Construit in Spania pentru Batranul Continent, dar si in fabrici din America si China, T-Cross e dezvoltat pe platforma MQB a grupului Volkswagen si se prezinta ca un SUV perfect pentru mediul urban.

Cu un ampatament de metri si o lungime de 4.11 metri, Volkswagen T-Cross promite spatiu generos la interior pentru cinci persoane si un portbagaj de 1.281 de litri, prin rabatarea celui de-al doilea rand de scaune. Altfel, volul este de 455 litri.

La exterior, T-Cross imbina caracterul urban cu designul functional. Capota alungita a motorului si grila lata a radiatorului ii confera modelului o personalitate puternica. T-Cross va beneficia de lumini LED de zi si faruri cu halogen, incluse in dotarea standard.

In interior vor regasi un instrumentar digital de bord si un sistem de infotainment, care poate fi comandat cu un ecran tactil, cu pana la sase difuzoare, plus numeroase interfete de conectare. Sistemul de navigatie Discover Media dispune de un display de 20,3 cm (8 inchi) si de o functie intuitiva de navigatie, care poate fi completata cu informatii in timp real, receptionate prin intermediul serviciilor on-line Car-Net utile.

La momentul lansarii vor fi disponibile doua unitati pe benzina, de 1.0 litri TSI (cu 95 si 115 cai putere) si de 1.5 litri TSI, cu 150 de cai putere, precum si una diesel, de 1.6 litri si 95 de cai putere.

Vor exista mai multe sisteme de asistenta, printre care Front Assist, Driver Alert System, cruise control adaptiv si Park Assist

Volkswagen T-Cross va rivaliza cu Hyundai Kona si Nissan Juke, urmand sa ajunga in showroom-uri la inceputul anului 2019.

Volkswagen T-Cross: Primele fotografii si informatii oficiale t-cross-fataVolkswagen T-Cross: Primele fotografii si informatii oficiale t-cross-lateralVolkswagen T-Cross: Primele fotografii si informatii oficiale t-cross-spateVolkswagen T-Cross: Primele fotografii si informatii oficiale t-cross-interior

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.