Volkswagen T-Cross va fi lansat abia anul viitor, dar modelul a fost surprins in timpul unui test.

Cu un camuflaj inedit, T-Cross nu e inca finalizat, dar, potrivit inginerilor Volkswagen, „se afla la 95%”. Desi mașina spionata poarta camuflaj, se poate observa ca VW a mers pe aceeasi privire tineresc cu cea pe care a introdus-o cu T-Roc, in special in spate, unde exista iluminare cu LED si un reflector bar peste mijloc.

Va fi comercializat incepand cu primavara lui 2019, iar pretul de pornire va fi de aproximativ 20.000 de euro.

Primele imagini cu viitorul SUV Volkswagen T-Cross t-cross-fata

T-Cross, care va avea o lungime de 4,10 metri, face parte din planul Volkswagen de a lansa 12 noi SUV-uri pana in 2020.

Construit pe platforma MQB A0, T-Cross va fi pozitionat in gama Volkswagen sub T-Roc, ceea ce inseamna ca va fi cel mai mic SUV al constructorului de la Wolfsburg, urmand a rivaliza cu Hyundai Kona si Nissan Juke.

T-Cross va beneficia de multe sisteme de siguranta si, desi are o dimensiune mica, portbagajul poate fi incarcat cu 1281 de litri de bagaje, daca bancheta e rabatata.

Primele imagini cu viitorul SUV Volkswagen T-Cross t-cross-lateral

La interior, viitorul SUV al celor de la Volkswagen va avea un sistem infotainment tactil de 8.0 inchi, precum si un cluster de instrumente cu display.

La capitolul motorizari, Volkswagen se asteapta ca motorul de 1.0 litri TSI si 113 cai putere, conectat la o cutie manuala cu 6 trepte sau una automata cu 7 rapoarte, sa fie lider de vanzari. Va exista insa si o versiune cu 94 de cai putere, precum si un motor de 1,5 litri cu 148 de cai putere. Singurul diesel disponibil va fi un motor 1.6 TDI cu 94 cai putere.

Volkswagen T-Cross, care va fi oferit doar cu tractiune fata, isi va face debutul oficial in aceasta toamna, dar nu la Salonul Auto de la Paris, asa cum se credea initial.

Primele imagini cu viitorul SUV Volkswagen T-Cross t-cross-spate

Sursa foto: AutoCar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.