colectie Porsche

Colectia Porsche a lui Bob Ingram era una dintre cele mai mari din lume. Ea a suferit pierderi uriase in urma unui incendiu. Acesta a fost declansat de explozia unei tevi de gaz. Incidentul s-a soldat cu un mort si mai bine de o duzina de persoane ranite grav.

Explozia a avut loc la Durham, Carolina de Nord, dupa ce muncitorii care efectuau lucrari in apropierea unei cladiri au deteriorat o conducta de gaz. Pompierii nu au reusit sa evacueze complet zona pana la declansarea exploziei.

Una dintre cele mai mari colectii Porsche afectata grav de un incendiu! stude22_png-1024x576Cladirea era una cu notorietate in zona. Initial, intre 1928 si 1930 a fost showroom pentru marca Studebaker. Din anii 40 pana in 80 aici a functionat un magazin de piese auto. Ulterior locatia a fost gazda unui restaurant si a unui studio muzical, ReverbNation, iar in prezent gazduia o firma de ingineria constructiilor si o cafenea.

Una dintre cele mai mari colectii Porsche afectata grav de un incendiu! explozie-1024x1024
Pierderi mari pentru Colectia Ingram

Incendiul a afectat si cladiri aflate in apropiere. Intre acestea si una dintre destnatiiile de referinta pentru fanii Porsche. Este vorba despre celebra colectie Ingram, despre care chiar oficialii marcii spuneau ca este „o uluitoare trecere in revista a istoriei designului auto”.

In 2015, Ingram Collection detinea deja 80 dintre cele ai rare si importante modele din istoria Porsche. De la unul dintre cele mai vechi Porsche 356 (al treilea din lume) la modernul 918 Spyder. Colectia ii apartine lui Bob Ingram, fostul CEO al GlaxoSmithKline.

Potrivit televiziunilor locale, cladirea care adapostea colectia a fost distrusa pe jumatate. Despre numarul de masini distruse nu exista informatii pentru ca Ingram nu a dorit sa ofere detalii. Probabil insa ca in zilele urmatoare vom afla mai multe pe baza raportului care va ajunge la compania de asigurari.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.