Taigo este noutatea pe care Volkswagen ne-o propune în 2021 în segmentul SUV. Înaintea premierei oficiale europene a modelului, Volkswagen a dezvăluit numele viitorului său model crossover.

Taigo vine să completeze gama Volkswagen în segmentul SUV de dimensiuni mici. Vorbim despre o propunere în ceea ce se numește CUV, Crossover Utility Vehicle. Un model care combină o poziție de ședere ridicată cu o siluetă sportivă coupé.

Taigo este noua propunere SUV Volkswagen! Taigo_1-1024x602

Noul venit este bazat pe platforma MQB A0 dedicată modelelor compacte. Este cea mai mică versiune a arhitecturii de șasiu modular a mărcii și este folosită deja de Polo și T-Cross. De altfel, Taigo este, practic, versiunea coupe a modelului T-Cross.

Modelul impresionează printr-un design dinamic și emoțional. Și vine, de asemenea, cu o multitudine de sisteme de asistență și de conectivitate de ultimă oră. Noul Taigo va fi lansat pe piață cu motoare economice TSI, faruri LED standard, un concept de operare modern, un cockpit complet digital și o multitudine de sisteme de asistență.

Taigo este noua propunere SUV Volkswagen! Taigo_3-1024x602

Taigo se bazează pe modelul de succes Nivus din Brazilia. El va fi fabricat pentru piața europeană la uzina din Pamplona, Spania. Noul CUV își va face debutul în această vară și va fi lansat pe piață la sfârșitul anului 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.