Simone Tempestini Rally dei Laghi

Simone Tempestini, alaturi de Sergiu Itu, s-au impus in Rally dei Laghi. A fost debutul oficial in noul sezon pentru campionii Romaniei. Competitia a reprezentat si un test inaintea debutului in WRC 2019, care se va produce in Corsica.

Echipajul Napoca Rally Academy a concurat cu un model Hyundai i20 R5. Este masina de concurs pe care o vor folosi si in WRC. Simone si Sergiu si-au trecut in cont doua victorii de proba speciala in cele 6 probe.

Simone Tempestini incepe sezonul cu victorie in Rally dei Laghi Simone-Tempestini-1024x683Simone Tempestini, start excelent

Perechea Tempestini/Itu a trecut la conducere dupa PS3 si nu au mai cedat suprematia. La intrecere au participat 84 de echipaje.

Dupa ce a ajuns la finis, cu un timp total de 53:11,50, Simone a declarat: „Este un start excelent. Fireste, ne da incredere pentru Raliul Corsicii, prima etapa din WRC la care vom participa anul acesta peste numai doua saptamani. A fost un raliu de acomodare cu noua masina, nu am avut nicio problema si vrem sa continuam pe aceeasi linie”, a declarat triplul campion national absolut la raliuri.

In Raliul Corsicii va fi prezent un alt echipaj tricolor, format din Raul Badiu si Gabriel Lazar. Ambele echipaje sunt sustinute de Federataia Romana de Automobilism Sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.