Seat Tarraco si-a facut debutul pe sosea cu camuflaj pentru a-si ascunde liniile de design.

Stefan Ilijevic, șeful departamentului de pre-dezvoltare, brevete si inovare la SEAT, s-a aflat in spatele volanului noului model pentru a testa toate caracteristicile acestuia. Stefan a condus cel de-al treilea SUV al marcii la marginea peisajului tipic mediteranean din Tarragona si mai jos regasiti concluziile sale.

„Sentimentul la volanul lui Seat Tarraco e impresionant. E foarte dinamic si te face sa te simti in siguranta in acelasi timp”, a fost prima impresie a lui Stefan Ilijevic despre cel mai mare vehicul din gama producatorului auto spaniol.

Seat Tarraco, pentru prima oara in actiune (Video) tarraco-1

Cel mai recent SUV al celor de la Seat poate gazdui pana la sapte pasageri si are un compartiment pentru bagaje de 760 de litri. „Ofera soferului senzatia de mult spatiu”, a adaugat inginerul Seat.

Seat Tarraco a fost testat pe mai multe terenuri si pare ca s-a descurcat bine, daca e sa-l credem pe Stefan Ilijevic.

„Se comporta bine pe un teren stancos cu o panta de pana la 70%. Tractiunea sa integrala pare sa nu aiba limite, iar masina pare ca franeaza de una singura”, a remarcat acesta.Seat Tarraco, pentru prima oara in actiune (Video) tarraco-2

Tarraco dispne de sase moduri de condus: „Datorita acestui sistem, masina ofera o gama extrem de variata de capacitati de conducere. Puteți sa utilizati SUV-ul in munți in weekend si sa conduceti la fel de confortabil in jurul orasului”, explica Stefan Ilijevic.

Daca nu-l credeti pe Stefan Ilijevic, puteti viziona mai jos un mic filmulet cu Seat Tarraco in actiune:

Seat Tarraco va fi prezentat oficial pe 18 septembrie, la Tarragona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.