CUPRA initiaza o alianta la nivel global cu FC Barcelona. CUPRA devine partener auto si de mobilitate cu clubul din orasul sau natal pentru urmatoarele 5 sezoane.

Acest acord, care este mai mult decat un parteneriat obisnuit, are la baza 3 piloni strategici. In primul rand, ambii parteneri sunt originari din Barcelona si impartasesc o viziune comuna in ceea ce priveste promovarea imaginii orasului in lumea intreaga. In al doilea rand, ambii parteneri isi doresc sa promoveze inovatia si tinerele talente. In al treilea rand, cele 2 marci impartasesc valori comune precum pasiunea, ambitia si talentul fara frontiere.

Parteneriat pentru experiente unice

In aceasta privinta, alianta dintre CUPRA si FC Barcelona va servi crearii unor experiente unice. Pentru comunitatile de fani din lumea intreaga. Dar si, in egala masura, prin dezvoltarea de proiecte de mobilitate urbana in jurul stadionului Camp Nou. Pe de alta parte permite marcii auto sa intre in contact cu o comunitate de 340 de milioane de fani. Si sa aiba un pilon serios in strategia de globalizare.

Barcelona schimba astfel partenerul, asa cum anuntam recent. Anterior, echipa lui Messi & Co a avut un acord cu Audi. Constructorul german ramane pentru moment doar cu Real Madrid si Bayern. Insa si bavarezii, se pare, se orienteaza catre alt partener.

Viziune comuna pentru viitor 

Pe langa rolul de partener auto si de mobilitate oficial, CUPRA devine si partener global oficial al FC Barcelona. Aceasta alianta speciala va include vizibilitate pe sosea, in jurul stadionului. Totodata va exista si o tribuna CUPRA VIP pe Camp Nou, pentru toate meciurile sustinute acasa de FC Barcelona. Se doreste si amenajarea unei zone speciale in afara stadionului, pentru ca suporterii Barça sa poata descoperi marca.

Mai mult decat atat, SEAT, CUPRA si FC Barcelona vor dezvolta impreuna solutii de micro-mobilitate si de electro-mobilitate in jurul stadionului Camp Nou. Zona stadionului de fotbal va avea rol de laborator de teste pentru proiectele de mobilitate urbana din Barcelona.

Mai multe detalii cu privire la proiectele comune SEAT, CUPRA si FC Barcelona vor fi dezvaluite curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.