Suzuki a prezentat primele imagini si informatii oficiale despre noul Vitara.

Principala noutate nu e legata de aspect, ci de inlocuirea motorului pe benzina de 1.6 litri cu doua motoare de 1.0 litri, respectiv 1.4 litri.

Imprumutat de la noul Swift, motorul de 1.0 litri produce 109 cai putere, in timp ce motorizarea de 1.4 litri, regasita si pe S-Cross, are 138 de cai putere. Motorul de 1.0 litri e disponibil pe versiunile entry-level SZ4 si mijlocie SZ-T, in timp ce propulsia de 1.4 litri vine la pachet cu versiunea de top SZ5.

Noul Suzuki Vitara: Primele imagini si informatii oficiale suzuki-vitara

Emisiile celor doua motorizari sunt mai mici decat la motorizarea de 1.6 litri.

Pe langa noile motorizari, Vitara beneficiaza de un restyling subtil: grila frontala a fost restilizata, spoilerul fata si stopurile fiind si ele modificate.

La interior, Suzuki foloseste materiale de o calitate superioara si un instrumentar de bord care integreaza acum un ecran color.

Noul Suzuki Vitara: Primele imagini si informatii oficiale suzuki-vitara-spate

Mai multe sisteme de asistenta sunt acum disponibile, precum franare automata de urgenta, avertizare la depasirea benzii, recunoasterea semnelor din trafic, monitorizarea punctului mort si avertizari din trafic.

Preturile nu vor fi dezvaluite decat cu cateva saptamani inainte de lansarea noului vehicul, ale carui livrari vor incepe in luna septembrie.

Noul Suzuki Vitara: Primele imagini si informatii oficiale suzuki-vitara-interior

Generatia actuala a lui Suzuki Vitara, lansata in 2014, a avut un impact excelent. De altfel, SUV-ul a fost cel mai bine vandut model din gama producatorului japonez in 2017, in Europa, cu 72.183 de unitati.

In Romania, Suzuki Vitara are un pret de pornire de 13.550 de euro, cu TVA inclus.

Luna trecuta, Suzuki Vitara a implinit 30 de ani de existenta, iar de la debut si pana in prezent au fost comercializate peste 3,6 milioane de unitati, in 191 de tari din intreaga lume.

Sursa foto: Suzuki

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua care este pretul full option ptr acest model? Daca dau 2000 euro avans si s-o achit in 3 ani care este suma? Va rog sa-mi raspundeti ca sunt interesat Telefon 075xxxx

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.