BURGMAN STREET 125EX va fi introdus în Europa împreună cu noul Address 125 și noul Avenis 125.

Suzuki Motor Corporation – premiera mondială a noului scuter de lux BURGMAN STREET 125EX, alături de noul Address 125 și noul Avenis 125, la Târgul Internațional de Motociclete și Scutere INTERMOT Cologne, care a avut loc la Köln, Germania, în perioada 4-9 octombrie. Cele trei scutere compacte sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, cum ar fi naveta la serviciu sau la școală. Vânzările celor trei modele în Europa vor începe din primăvara anului 2023.

Suzuki - premiera mondială a noului scuter de lux BURGMAN STREET 125EX Captură-de-ecran-din-2022-10-28-la-12.32.05

BURGMAN STREET 125EX

Noul BURGMAN STREET 125EX este un scuter compact premium pentru iubitorii care caută un scuter bine echipat și poate fi condus în fiecare zi. Scuterul are un design luxos al caroseriei cu detalii rafinate, iar sistemele de lumini față și spate sunt prevăzute cu lumini LED pentru o vizibilitate mai bună.

Este primul scuter Suzuki care adoptă motorul Suzuki Eco Performance Alpha (SEP-α), care avansează tehnologiile moștenite de la motorul SEP puternic, dar ecologic, prin adăugarea sistemului Engine Auto Stop-Start (EASS), care se oprește. oprirea automată a motorului la oprire și sistemul de pornire silențioasă, care pornește în liniște motorul.

Scuterul are, de asemenea, caracteristici care îmbunătățesc confortul și confortul zilnic, cum ar fi un panou de instrumente complet LCD, loc pentru a extinde picioarele în timpul călătoriei și design decupat în partea din spate a podelei pentru a facilita urcarea și coborârea. scuter. În plus, sunt disponibile o gamă de accesorii originale, cum ar fi un topcase de 27 litri de capacitate mare și încălzitoare de prindere pentru a vă menține mâinile calde în climatele reci.

Address 125

Noul Address 125, vândut în India din decembrie 2019 ca Access 125, este modelul cel mai vândut pe piața internă indiană. Caroseria are un stil clasic și urban, cu faruri LED și lumini de poziție pentru o mai bună vizibilitate. Scuterul are o poziție relaxată de condus având o podea plată și spațioasă și scaune late și confortabile. Dispune, de asemenea, de un sistem de intimidare a furtului, precum și de funcții utilitare, cum ar fi depozitare sub scaun, buzunar interior din față stânga și priză USB.

Avenis 125

Noul Avenis 125 este un scuter sport vândut în India din ianuarie 2022. Cu un stil fluid și dinamic, scuterul dispune de faruri LED montate pe caroserie, combinații de lumini duble LED din spate, un blocaj de frână spate care blochează roțile din spate atunci când este oprit și un panou de instrumente complet LCD. Șasiul ușor și motorul SEP realizează o performanță de manevrabilitate agilă. Scaunul sportiv unic, bicolor, cu cusături roșii, oferă atât o aderență bună, cât și o așezare mai ușoară. De asemenea, are aceleași caracteristici utilitare ca și noul Address 125, cum ar fi sistemul de cheie antifurt și priza USB, precum și un compartiment acoperit din stânga față.

Comunicat remis Best Ride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.