• Ampatamentul marit permite un interior mult mai spatios, fara a creste lungimea exterioara
  • O serie de facilitati si tehnologii pentru toti ocupantii din intreaga cabina
  • Modelele pe benzina CR-V disponibile pentru prima data cu optiunea de sapte locuri
  • Spatiul de marfa cel mai mare din clasa sa si un spatiu de incarcare complet plat cu optiunea unui hayon automatizat

Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie 2017_honda_cr_v_069De la lansarea modelului original CR-V in 1995, modelul a fost un punct de referinta in sectorul SUV pentru eficienta spatiului. Modelul complet nou, disponibil in regiunea europeana in cursul acestui an, se bazeaza pe acest patrimoniu pentru a oferi cel mai practic si confortabil CR-V.

La inceputul crearii noului CR-V, inginerii Honda au revizuit puternic platforma vehiculului. Rotile au fost repozitionate mai departe spre colturile masinii, marind lungimea ampatamentului cu 40 mm si imbunatatind garda la sol cu 40 mm. Aceasta schimbare la ampatament, alaturi de o crestere a latimii vehiculului de 35 mm, a deblocat mai mult spatiu pentru ocupanti, pastrand in acelasi timp aceeasi lungime.

Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie 2017_honda_cr_v_070Spatiu mai bun pentru ocupanti

In interior, acest spatiu suplimentar a fost pus in uz. Pasagerii din fata beneficiaza de o crestere de 5 mm pe inaltime si 16 mm la regiunea soldurilor. Distanta tandem dintre pasagerii din fata si din spate este imbunatatita suplimentar cu 50 mm, in timp ce un rezervor de combustibil mai subtire, pozitionat in fata rotilor din spate, ofera spatiu pentru picioare pasagerilor din spate de 50 mm.

Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie 2017_honda_cr_v_080Unghiul de deschidere al usii din spate a lui CR-V a crescut cu 6 grade, ceea ce, combinat cu cresterea spatiului de ocupare, asigura accesul usor si iesirea pasagerilor si imbunatatirea accesului pentru montarea scaunelor pentru copii. Un nou punct de atractie este noua forma a usilor, ce acopera pragul, minimizand probabilitatea murdaririi hainele in timpul iesirii pasagerilor.

Cel mai bun spatiu de marfa din clasa spate si sapte locuri pentru prima data

Modelele pe benzina CR-V sunt disponibile cu optiunea de sapte locuri, in care toate cele trei randuri de scaune sunt reglabile, asigurand astfel confortul pe distante lungi pentru toti pasagerii. Al doilea rand de scaune aluneca inainte si inapoi cu 150 mm pe modelul in sapte locuri, pentru a crea o deschidere mare la intrarea in masina si o pozitie confortabila in scaun, chiar si pentru adulti. Spatele scaunelor din al 3-lea rand se rabateaza si se muta inainte, pentru a oferi o capacitate mai mare a portbagajului atunci cand este necesar.

Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie 2017_honda_cr_v_104Capacitatea portbagajului este, de asemenea, lider de clasa, cu cea mai mare amprenta a spatiului de incarcare vreodata intr-un CR-V. Noua actiune cu o singura miscare „scufundati” 60:40 spatarul banchetei, combinata cu o podea de incarcare reglabila in partea din spate a autovehiculului, poate permite incarcarea mai rapida si mai usoara si o suprafata complet plata pentru articole mai mari pana la cel de-al 2-lea rand de scaune, atunci cand podeaua de marfa se afla in pozitia superioara. Aceste imbunatatiri au creat un spatiu de incarcare cu o lungime maxima de de 1.830mm pe modelul cu 5 locuri (sau 1800mm pe cel de 7 locuri) – cu mai mult de 250mm decat modelul anterior CR-V, si suficient de mare pentru a gazdui un cadru de 19.5 inch de bicicleta. O alta optiune pentru proprietari este de a regla podeaua de marfa in pozitia inferioara pentru a oferi un spatiu de incarcare spate mai adanc.

Confort si caracteristici tehnologice pe tot parcursul

Noul model CR-V beneficiaza si de o serie de caracteristici de confort si tehnologie.

Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie 2017_honda_cr_v_094Ocupantii din cabina din fata si din spate pot folosi buzunarele de usa cu capacitate foarte mare, lucru permis de mutarea difuzoarelor. Acestea sunt suficient de mari pentru a acomoda un dispozitiv ca o tableta de dimensiune completa. In fata, o noua consola centrala cu trei moduri se adapteaza la o varietate de cerinte, inclusiv locas convenabil pentru telefon sau un spatiu de capacitate suficient de mare pentru o geanta de mana mica. Pornind de la ornamentul Elegance, porturile USB duble sunt disponibile in spate, oferind puncte de incarcare pentru telefoane, tablete si alte dispozitive electronice personale. Modelele executive beneficiaza, de asemenea, de un hayon pentru ‘hands-free’, complet cu capacitatea de a stabili inaltimea de deschidere pentru utilizare in spatii inchise.

Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie 2017_honda_cr_v_085Primele livrari ale noului Honda CR-V in Europa sunt asteptate in toamna anului 2018, cu un motor pe benzina de 1,5 litri VTEC TURBO disponibil de la lansare si un model hibrid de cinci locuri dupa inceputul anului 2019.

Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie 132067_New_Honda_CR-V_More_space_comfort_convenience_and_technology

Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie honda-cr-v-2018Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie 2017_honda_cr_v_045Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie 2017_honda_cr_v_103Noua Honda CR-V: mai mult spatiu, confort, comoditate si tehnologie 2017_honda_cr_v_104

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.