Mercedes-Benz a prezentat oficial noul AMG GT S Roadster.

Decapotabila producatorului auto german, afisata intr-o culoare galbena, va fi disponibila pentru comenzi incepand cu luna iulie.

Cu o greutate de 1.625 de kilograme, AMG GT S Roadster vine in echiparea standard cu pachetul exterior AMG Crome, jante de 19 inch, diferential controlat electronic.

Sub capota, supercarul german beneficiaza de un motor V8 biturbo de 4.0 litri, capabil sa dezvolte 515 de cai putere la 6.250 rotatii pe minut si 670 Nm intre 1.900 si 5.000 de rotatii pe minut. La fel ca restul gamei GT, motorul e conectat unei transmisii automata AMG Speedshift DCT 7G cu 7 rapoarte.

3.8 secunde dureaza acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce viteza maxima va fi de 308 km/h.

In ceea ce priveste consumul, Mercedes-Benz sustine ca AMG GT S Roadster va manca 11,5 litri la 100 de kilometri parcursi.

Mercedes a prezentat noul AMG GT S Roadster amg2Cumparatorii pot opta pentru un pachet AMG Dynamic Plus, care ofera o suspensie mai ferma, o montare activa a motorului si o directie mai rapida. In interior, pachetul adauga tapiterie din piele Nappa si Dinamica.

Pretul de pornire e asteptat sa fie undeva in jurul a 140.000 de euro.

Gama AMG GT cuprinde acum 12 modele, inclusiv trei versiuni ale noul GT 4dr Coupe si doua modele de curse. Cireasa de pe tort o va reprezenta GT Black Series, asteptat sa aparara in 2020, cu un motor capabil sa dezvolte 630 de cia putere.

Mercedes a prezentat noul AMG GT S Roadster amg5

Mercedes a prezentat noul AMG GT S Roadster amg-interior

Mercedes a prezentat noul AMG GT S Roadster amg4

Mercedes a prezentat noul AMG GT S Roadster amg3

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.