Nu poti rezerva un hotel? Ei bine, nu veti avea nevoie de unul cu acest accesoriu pentru masina.
Vacantele pot fi atat de grele pentru unii oameni, deoarece hotelurile, statiunile, pot deveni atat de aglomerate, incat este posibil sa anulati calatoria planificata cu cei dragi. Totusi, acest accesoriu inovator pentru masini numit Hitch Hotel face ca ingrijorarea sa dispara. Interesat? Cititi in continuare.

Hitch Hotel este revendicat ca fiind prima remorca extensibila fara roti din lume. Da, asta inseamna ca nu va trebui sa va faceti griji cu privire la respectarea restrictiilor de remorcare pe autostrazi, deoarece actioneaza ca o extensie a masinii dvs., nu ca o remorca tractata.

Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-4
Cu asta, Hitch Hotel poate servi ca un spatiu suplimentar de depozitare pentru pana la trei biciclete sau orice altceva ce se poate incadra in volumul sau de 1,69 de metri cubi de volum de depozitare cand este in pozitie inchisa. Constructia este de asemenea etansa la apa, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji cu privire la scurgeri in interiorul cabinei.

Chiar mai bine, Hitch Hotel se poate extinde pana la 2,1 metri lungime, marind spatiul de stocare pana la 3,8 metri cubi. Acest lucru va permite sa transformati remorca dvs. fara roti intr-o camera improvizata, care sa acomodeze confortabil pana la trei persoane. Ea vine chiar cu picioarele interne care coboara in pozitie atunci cand extindeti remorca.

Hitch Hotel este fabricat din aluminiu T6 si din fibra de sticla usoara, care se va potrivi oricaror vehicule cu o cupla de remorcare Class III. Sunt posibile si ansambluri de carlig Class II, in functie de greutatea bruta a vehiculului. Dupa cum puteti vedea in fotografii, chiar masini mici, cum ar fi un Mini Cooper, se potrivesc Hitch Hotel. De asemenea, este prevazut cu un ansamblu de tuburi cu cilindri de 2 inch si roti detasabile pentru portabilitate.

Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-5In acest moment, Hitch Hotel Classic are un ventilator in plafon si doua ferestre pentru ventilatie, un port USB si o priza de lumina de 12V. In viitor, vor fi disponibile optiuni suplimentare de alimentare si iluminare, precum si aer conditionat.

Hitch Hotel este disponibil in prezent la un pret introductiv de 3.499 USD, care include un bonus Kickstarter, transport gratuit si membership exclusiv la First 100 Club.

Urmariti videoclipul de mai jos pentru a vedea cum functioneaza Hitch Hotel:

Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-3Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-2Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-1Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classicHitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-19Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-18Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-17Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-16Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-15Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-14Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-13Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-12Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-11Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-10Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-9Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-7Hitch Hotel iti transforma masina intr-un RV instant, mai putin dimensiunea hitch-hotel-classic-6Sursa: Motor 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.