Go Electric este o noua aplicatie lansata de Kia Motors Europe. Scopul acesteia este acela de a explica cumparatorilor interesati fiecare aspect al automobilelor electrice ale brandului.

Noua aplicatie urmareste sa raspunda intrebarilor pe care multi soferi le au despre noile automobile electrice. Inclusiv cum functioneaza numeroasele sisteme de propulsie, cum difera experienta de condus si cum se incarca.

Prima versiune, pentru e-Niro

Prima versiune a aplicatiei ‘Go Electric’ este axata pe crossover-ul popular, 100% electric, e-Niro. Aceasta permite utilizatorilor sa exploreze numeroasele caracteristici si tehnologii ale automobilului. Dar si sa invete totul despre performantele bateriei celui mai bine vandut automobil electric Kia.

De asemenea, aplicatia le permite utilizatorilor sa isi personalizeze e-Niro-ul ideal si sa creeze o vizualizare a realitatii augmentate (AR) a acestuia. In culoarea lor preferata, folosind camera telefonului sau a tabletei. Aplicatia AR le permite utilizatorilor sa vada automobilul in mediul real, cu explicatii de realitate mixta (MR) care apar pe automobil pentru a oferi utilizatorilor informatii suplimentare despre atributele specifice ale acestuia.

Spre un alt tip de vanzari auto

Aplicatia ‘Go Electric’ va fi utilizata de catre personalul dealerilor Kia pentru a-i ajuta sa explice consumatorilor gama de automobile electrice ale brandului, aflata in plina dezvoltare. In plus, in urma izbucnirii pandemiei de coronavirus, aplicatia le permite soferilor sa invete si sa descopere, din confortul propriei locuinte, mai multe despre modul in care functioneaza automobilele electrice.

Aplicatia este compatibila cu multe dispozitive mobile cu sistem iOS si Android. De asemenea, Kia va actualiza aplicatia in viitor cu noi automobile electrice, hybrid si plug-in hybrid din gama de automobile ale brandului din Europa. Aplicatia este disponibila momentan in limba engleza, in viitor urmand sa fie adaugate mai multe limbi si continut nou.

Aplicatia ‘Go Electric’ se poate descarca gratuit accesand urmatoarele linkuri:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.