Dacia Duster Coupe

Dacia Duster ar putea sa aiba si o versiune coupe. Asta daca pana la urma Renault va decide ca modelul Arkana, care urmeaza sa fie lansat in Rusia, sa ajunga si pe piata europeana.

Pana una alta, Renault testeaza viitorul model Arkana. Iar ultimele fotografii, prezentate si de colegii de la Profit.ro, sunt realizate in Romania. Masinile au, dupa cum puteti vedea, si numere de proba utilizate de constructorul roman pentru modelele de test.

Dacia Duster Coupe? Foarte posibil! Dacia-Duster-Coupe-1
Dacia Duster este la inima Renault

Care sunt sansele ca Duster sa aiba si o versiune Coupe? Teoretic, tinand cont ca Arkana vine pe un segment de piata ocupat de Kadjar, veti spune ca putine. Insa nu este tocmai asa. Colegii francezi, v-am spus si legat de subiectul electrificarii, au in prezent o alta politica. Sunt, firesc, extrem de interesati de rezultatele (mai exact, succesul marcii) la nivel global. Si cum Dacia merge la turatie maxima, vor sa profite din plin de acest lucru. Si, daca modelul electric ar putea sa apara in 2021, nu este exclus ca si in cazul unui coupe Duster putem vorbi cam despre acelasi orizont de timp.

Dacia Duster Coupe? Foarte posibil! Dacia-Duster-Coupe2

Pana atunci, sa spunem ca aceasta versiune de SUV a fost gandita ca un coupe-crossover. Are garda mare la sol si le ofera pasagerilor un spatiu generos gratie dimensiunilor (inclusiv ampatament) similare cu ale lui Duster. In schimb, tipic unui coupe, sacrifica spatiul la cap si capacitatea portbagajului.

Conceptul a fost prezentat la Moscova, anul trecut, Rusia fiind tara in care se va produce. Initial modelul se va vinde in Rusia, pe pietele din Asia, dar si in Brazilia.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.