Renault Arkana

Renault Arkana are si varianta de serie. Cu imagini oficiale si detalii tehnice. Dupa ce l-am vazut camuflat in testele din Romania. Va reamintim, este SUV-ul coupe al francezilor care ar putea sa fie declinat, peste cativa ani, si intr-o versiune Dacia.

Potrivit constructorului, modelul va avea 4.543 mm lungime, 1.820 mm latime si 1.567 mm inaltime. Stilistic vorbind, Arkana pastreaza caracteristicile modelului preserie si va avea jante de 17 inch. Garda la sol este de 208 mm, unghiul de atac de 18 grade, iar cel de degajare, de 25 grade.

Renault Arkana, interior bine echipat

Interiorul este bine echipat. Modelul beneficiaza de sistemul Easy-Link compatibil Android Auto, Apple CarPlay si Yande Auto, cu ecran touch de 8 inch. Sistemul audio este Bose. Soferul poate alege din trei moduri de condus, Eco, Sport si MySense. Totodata, poate selecta una dintre cele 8 culori ambientale oferite de Multi-Sense si beneficiaza, ca si pasagerul din dreapta, de scaune incalzit.

Deocamdata Renault mentioneaza o singura versiune de motorizare pentru Arkana. Este vorba despre unitatea pe benzina TCe de 1.33 litri, dezvoltat in parteneriat cu Daimler. Aceasta generaza 150 de cai putere si un cuplu maxim de 250 Nm. Unitatea de propulsie este acompaniat de o cutie de viteze Xtronic si, optional, de un sistem de tractiune integrala.

Renault a pastrat pentru lansare datele despre sistemele de asistenta si tehnologiile de siguranta. Ca si pietele internationale pe care modelul care va debuta in Rusia urmeaza sa fie comercializat. Se speculeaza ca intarzierea este cauzata tocmai de ideea de a-l oferi mai tarziu si in Europa, sub brandul Dacia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here