Varianta Dacia Duster Pickup ar putea chiar sa devina realitate.
Dupa sapte ani pe piata, in care a generat mai mult de un milion de vanzari, „Duster-ul socant de accesibil” a primit o a doua generatie. Pentru a-si atinge statutul de SUV ‘care tine cu casa’, divizia din Romania foloseste aproape acelasi sasiu, care sunt acum gazduite intr-o caroserie usor redesenata si un interior modernizat.

Deoarece este un model extrem de popular si aproape global, acesta a captat deja interesul unor oameni talentati cu cunostinte Photoshop. In acest caz, X-Tomi Design isi imagineaza tot felul de versiuni ale Duster-ului 2018. In timp ce cele doua sunt exercitii de design pur distractive (GT si varianta cu trei usi), pickup-ul este de fapt plauzibil.

Vezi cum ar putea arata Dacia Duster ca Pickup, GT si cu trei usi 2015-576605-renault-duster-oroch1

Vezi cum ar putea arata Dacia Duster ca Pickup, GT si cu trei usi 2015-576607-renault-duster-oroch1In ceea ce priveste pickup-ul, exista o sansa buna sa se intample, avand in vedere ca Renault vinde deja unul sub numele sau propriu in America de Sud. Imaginea de mai sus, se numeste Duster Oroch si este prezent de aproximativ doi ani. Speram ca, de data aceasta, Dacia va avea versiunea proprie de a vinde in Europa, desi este prea devreme sa stim cu siguranta.

Dusterul este unul dintre cele mai ieftine SUV-uri noi, dar acest lucru nu inseamna neaparat lipsa tehnologiei. Noua versiune adauga lucruri interesante cum ar fi o camera cu vizionare multipla, avertizare pentru unghiul mort, keyless si faruri automate. Dispune de asemenea de climatizare automata si de airbag-uri cortina pentru o siguranta sporita. Nu este nevoie sa spunem ca este disponibila cu un sistem optional 4×4.

Vezi cum ar putea arata Dacia Duster ca Pickup, GT si cu trei usi 2018-dacia-duster-gt-renderVezi cum ar putea arata Dacia Duster ca Pickup, GT si cu trei usi 2018-dacia-duster-three-door-renderSursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.