Romturingia a prezentat un pickup bazat pe cea de-a doua generatie a Daciei Duster.

Compania care in 2014 a creat primul pickup Duster, vandut intr-o editie limitata de 500 de exemplare, a prezentat noul model in cadrul IAA Hannover Commercial Vehicle Show.

Formula predecesorului model a fost pastrata, anume designul partii frontale e practic neschimbat, dar usile din spate si portbagajul sunt inlocuite de un cargo bed, „invelit” in materiale rezistente la lovituri.

Sub noua caroserie se afla aceeasi platforma Duster. Asta inseamna ca puterea motorului e canalizata catre toate cele patru roti, cu motorul de 1.5 litri dCi turbodiesel si 110 cai putere.

Planurile Romturingia cu Duster pickup nu sunt clare la momentul actual, dar, dupa cum sustine Motor1, ar putea fi produs intr-o mica serie.

Ar putea reprezenta poate chiar expansiune gamei Duster, care include acum si van-ul Duster Diskal, cu un compartiment de incarcare de 1.64 metri.

Romturingia a fost infiintata in anul 1994, in orasul Campulung Muscel si are ca principal obiect de activitate productia de caroserii pentru autovehicule, vehicule blindate, vehicule speciale pentru transportul combustibilului, incarcaturi periculoase ADR, vehicule cu destinatii speciale, remorci de toate tipurile si, de asemenea, productia si instalarea suprastructurilor pentru Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, Toyota Ford, Mazda si Tata.

Vezi cum arata Dacia Duster pickup by Romturingia dacia-duster-pickup-lateralVezi cum arata Dacia Duster pickup by Romturingia dacia-duster-pickup-spate

Foto: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.