Duster Pick-Up nu mai este, de astăzi, o utopie. Modelul poate fi comandat în întreaga rețea comercială a celor de la Dacia.

Duster Pick-Up este dezvoltat în colaborare cu carosierul Romturingia. Romturingia, cu sediul în Câmpulung Muscel, este una dintre cele mai importante companii din România specializate în producția, în conversia și în amenajarea de caroserii pentru autovehicule. Societatea este parteneră Groupe Renault din anul 2013.

Sarcină utilă de 500 kg

Versiunea Duster Pick-Up este derivată din vehiculul 4×4 de serie și păstrează cotele de gabarit ale acestuia. Ea dispune de o benă cu lungimea de 1,65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg.

Bena este realizată din materiale compozite, pe o structură metalică. Oblonul acesteia păstrează designul exterior al hayonului care echipează modelul standard și integrează, în partea superioară, a treia lampă stop. El beneficiază și de un sistem de acționare simplu și practic, precizează oficialii companiei.

Motorizarea Blue dCi de 115 CP

Duster Pick-Up este echipat cu motorizarea Blue dCi de 115 CP. Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil. Consumul anunțat are valoarea de 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt. Un consum redus de combustibil, ceea ce constituie un avantaj major în utilizare.

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliaj de 16 inch. În plus, beneficiază și de dotările echipării Comfort de la Duster. Ceea ce înseamnă, între altele, aer condiționat, radio MP3 cu Bluetooth, geamuri electrice față, volan reglabil pe două direcții și închidere centralizată.

Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modelului standard. Între acestea amintim airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la demarajul în rampă, sistem de asistență la coborârea pantei.

Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 euro (TVA inclus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.