Renault a publicat primul teaser al viitorului SUV coupe pe care il va prezenta vara aceasta in cadrul Salonului Auto de la Moscova.

Noul SUV al celor de la Renault va fi strans legat de crossover-ul Captur, vandut pe pietele emergente precum India. Precum Captur si Duster, noul model va fi dezvoltat pe platforma M0, care sta la baza unei intregi game de produse Renault si Dacia.

Potrivit unor informatii inca neoficiale, noul SUV va avea aceeasi lungime ca si Captur, urmand sa masoare 4,3 metri.

Imaginea intunecata a fost postata de Renault pe retelele de socializare si prezinta partea frontala a viitorului model.

Din imagine remarcam o grila frontala impunatoare, care se intinde pana aproape de blocurile optice. De asemenea, sigla Renault are dimensiuni mari.

Farurile, grila și spoilerul frontal imita aspectul mai multor modele Renault, cum ar fi Megane. Cu toate acestea, e de asteptata ca Renault sa imprumute elemente de la Captur in interiorul noului model, pentru a tine sub control costurile.

Noul crossover ar putea fi vandut intial doar pe piete precum Rusia, unde Renault comercializeaza deja modelul Captur construit pe platforma M0.

Renault va pozitiona SUV coupe ca o alternativa mai buna la Captur si exista discutii despre pentru o posibila vanzare a modelului sub marca Dacia, sustine Auto Car.

Piete precum China ar putea, de asemenea, sa obtina o versiune proprie a SUV-ului, construita pe platforma CMF-B a Renault.

Salonul Auto de la Moscova din acest an va incepe pe 29 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.