Daimler a dezvăluit în această săptămână noua generaţie pentru Mercedes AMG E63 Estate, modelul de performanţă care va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de la începutul lunii martie.

Break record de la Mercedes-Benz 334792l-300x191Stilistic vorbind avem de-a face cu un model ce are același limbaj, iar la capitolul tehnic putem nota faptul că modelul Estate preia motorul 4.0 V8. Acesta oferă 571 CP în cazul versiunii 4MATIC+ și 612 CP pentru S 4MATIC+. De asemenea, a fost implementată şi tehnologia care permite dezactivarea a 4 cilindri între 1000 – 3250 de rotaţii de pe minut la rularea prin oraş în modul Comfort, pentru a îmbunătăţi consumul de carburant. Cu această unitate, el sprintează de la 0 la 100 km/h în numai 3.5 secunde şi devine astfel cel mai rapid break din lume (Audi RS6 Avant realizează performanţa în 3.7 secunde).

Modelul beneficiază de sistem de tracţiune integrală, care oferă o distribuţie variabilă între axul frontal şi cel de pe puntea spate. Modelul este echipat cu o cutie de viteze automată Speedshift MCT cu nouă trepte, iar pe lângă Comfort există alte 3 moduri de condus (Sport, Sport Plus şi Individual).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.