Bentley celebreaza un secon de existenta. Si o face cu stil. Ultima marturie este colectia speciala de ochelari Bentley Eyewear Centenary Collection. Una care imbina tehnologia inovatoare si materialele de caliate. Fiecare piesa se doreste o referinta directa la anii de succes ai producatorului.

Noile perechi de ochelari de soare imbina mestesugul rafinat si tehnologia inovatoare cu accente subtile de individualitate. Ramele sunt lucrate manual si incorporeaza limbajul de design al marcii. Caci sursa de inspiratie o reprezinta elementele de interior ale automobilor Bentley.

Ramele sunt placate cu aur de 24 Carate. De asemenea, iconicul logo Bentley – finisat manual cu lac natural – impodobeste zona de prindere a balamalelor. Important de retinut, acest detaliu este disponibil doar la comanda. In plus, tehnologia inovativa a lentilelor a fost utilizata pentru a oferi o claritate suprema si protectie optica de neegalat, in timp ce ramele din titan ofera un nivel inalt de calitate.

Opt combinatii cromatice

Opt combinatii de culoare sunt disponibile pe cele doua dimensiuni ale cadrului. Evident, pentru ca oricine sa poata avea acces la nuanta care-i reflecta stilul personal.

Colectia de ochelari Bentley Eyewear include si o serie de rame contemporane, special concepute pentru reflecta stilul modern  de viata. O alta noutate a acestei colectii o reprezinta ochelarii Round Ladies Classic, care imbina, intr-un design special, contemporanul si clasicul. Placarea cu metale pretioase (aur roz) si ramele din titan vin sa ofere posesorului confort si usurinta la ajustare, iar protectia UV este de 100%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.