Situat sub Karoq, dar mai mare decat VW T-Roc.
Ofensiva modelelor Skoda va continua cu ceea ce ar putea deveni cel mai bine vandut model al brand-ului. AutoExpress raporteaza ca producatorul ceh va introduce un nou SUV mic in urmatoarele 12 luni, care va fi pozitionat sub actualul SUV Kodiaq si Karoq.

Folosindu-se de platforma MQB A0 a grupului Volkswagen, acesta va fi cel mai mare model din segmentul sau si va oferi mai mult spatiu interior decat Volkswagen T-Roc, care concureaza intr-un segment mai sus. Cei care stiu mai multe despre filosofia Skoda stiu ca nu este ceva nou pentru producatorul de automobile.

„Intotdeauna pozitionam autovehiculele noastre la limita superiora a segmentului, deci avem un ampatament mai lung, avem un portbagaj mai mare si mai mult spatiu in interior”, a declarat Bernhard Maier, directorul Skoda pentru revista britanica in cadrul Salonului Auto de la Paris la inceputul acestui an . „Acesta este un segment care s-a deschis cu cativa ani in urma si pe masura ce vrem facem parte si sa avem o cota din piata, aceasta masina se potriveste perfect”.

AutoExpress afirma, de asemenea, ca noul SUV mic nu va primi o transmisie integrala pentru a mentine costul final cat mai scazut. Puterea va proveni de la motoarele cu trei cilindri ale grupului VW in echiparea de baza si benzina de 1.5 TSI cu patru cilindri si 1.6 TDI diesel. Ar trebui sa existe o gama de cutii de viteze manuale si automate cu dublu ambreiaj. Pur si simplu, Skoda va urma reteta simpla de a vinde un vehicul bun la toate, cu motoare dovedite si nimic prea extravagant.

„Masina urmareste nevoile clientilor nostri. Aveti toate avantajele unei caroseri mai mare, scaune mai inalte si mai mult spatiu, fara a cheltui prea mult pe trenul de rulare, cum ar fi tractiunea integrala”, adauga Maier.

Cand o vom vedea pe piata? Putem sa presupunem ca debutul ar trebui sa aiba loc inainte de sfarsitul anului viitor, dar dupa premiera urmatoarei generatii a Skoda Rapid.

Baby SUV-ul Skoda vine pana in 2020 ca rival al lui Nissan Juke 2018-skoda-vision-x-concept-300x169Baby SUV-ul Skoda vine pana in 2020 ca rival al lui Nissan Juke 2018-skoda-vision-x-concept-5-300x169Baby SUV-ul Skoda vine pana in 2020 ca rival al lui Nissan Juke 2018-skoda-vision-x-concept-4-300x169Baby SUV-ul Skoda vine pana in 2020 ca rival al lui Nissan Juke 2018-skoda-vision-x-concept-3-300x169Baby SUV-ul Skoda vine pana in 2020 ca rival al lui Nissan Juke 2018-skoda-vision-x-concept-2-300x169Baby SUV-ul Skoda vine pana in 2020 ca rival al lui Nissan Juke 2018-skoda-vision-x-concept-1-300x169

Baby SUV-ul Skoda vine pana in 2020 ca rival al lui Nissan Juke flanse-distantiere-5x112-skoda-vw-audi-seatSursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.