VW T-Roc R nu mai este subiect de teaser. A prins viata, fiind prezentat oficial de catre constructorul german.

La luni distanta dupa Touareg R50, avem asadar al doilea model cu badge-ul R. Un crossover de performanta care tine cont de tendintele pietei. Si care beneficiaza de acel TSI de 2.0 litri care echipeaza si VW Golf R. O unitate care ofera 300 CP si un cuplu maxim de 400 Nm.

VW T-Roc R a prins viata volkswagen-t-roc-r-1-1024x576Tot de la Golf R a preluat si cutia DSG cu 7 rapoarte, ca si tractiunea integrala 4Motion. In plus, franele sunt similare cu cele de pe Golf-ul R echipat cu Performance Package. Nu este de mirare in contextul in care franele au mult munca la un astfel de model. Cu atat mai mult cu cat exista si posibilitatea dezactivarii controlului tractiunii.

VW T-Roc R, un sprinter

In materie de performante, viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4,9 secunde.

VW T-Roc R a prins viata volkswagen-t-roc-r-3-1024x576Stilistic vorbind, ave parte de o imagine mai agresiva. Aceasta gratie unor elemente de caroserie si jantelor cu design special. Exista doua dimensiuni, 18 inch standard, sau 19 inch. In zona spate masina beneficiaza de o evacuare cu patru terminatii si o aripa mai generoasa. Evacuarea este furnizata de Akrapovic.

Lansarea noului model este prevazuta pentru Salonul Auto de la Geneva. Jurnalistii de la Motor 1.com au avut posibilitatea de a vedea noul model de aproape. Iata si imaginile video pe care le-au realizat:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.