Cu pachetele competition edition și competition edition plus packages, Audi își extinde gama atractivă și cuprinzătoare de echipamente personalizate pentru A4 și A5 și S4 și S52. Pe lângă farurile Matrix LED (dependente de echipament) și numeroasele piese suplimentare în negru lucios, noile finisaje Chronos Grey Metallic, Ascari Blue Metallic și District Green Metallic extind gama de culori pentru ambele serii.

Sportiv dar totuși elegant

Pentru a pune în scenă în mod ideal ambele pachete ale ediții, care se bazează pe linia S și, respectiv, pe modelul S, Audi vopsește următoarele piese suplimentare în negru lucios: grila radiatorului, banda de protecție a așchiilor de pietre (numai pe A4), prizele de aer împreună cu clemele, difuzorul și țevile de evacuare.

Grila radiatorului Singleframe, cele patru inele din față și din spate, oglinzile laterale (numai în combinație cu pachetul plus), elementul de design de sub stâlpul A și spoilerul din spate sunt, de asemenea, vopsite în negru lucios (nu pentru A5 Cabriolet3 sau A4 Avant4 cu spoiler RS ​​pentru marginea plafonului). La modelul S, denumirea modelului de pe grila radiatorului vine și în negru și roșu.

Pentru Audi A5 Cabriolet3, cadrul parbrizului, ornamentele pentru fantele geamurilor, ornamentele de pe geamurile laterale și ornamentele de pe capacul topcasei rămân ca caracteristici caracteristice în crom distinctiv și elegant. Toate modelele S, precum și A4 și A5 cu pachetul S line au vârfuri de evacuare cromate închis la culoare. Audi S5 Cabriolet5 este o excepție: vine întotdeauna cu vârfuri de evacuare negre lucioase.

Împreună cu pachetul ediție competiție plus, clienții vor primi și următoarele dotări: oglinzi laterale negre, proiectarea logo-ului LED entry-level cu sigla romb/S, pachetul de lumini ambientale, etriere de frână roșii (numai pentru mașini). cu 150 kW și mai mult), și decalul „Audi Rings” în negru strălucitor pentru ușile din spate (panoul lateral inferior la A5 Coupé6 și Cabriolet3. De obicei, disponibile numai pe modelele RS, capacele farurilor fumurii sunt disponibile pentru prima dată pe Modelele A4 și S4 cu faruri Matrix LED, precum și pe modelele Audi A5 și S52 cu faruri Matrix LED și Audi Laser Light ca faze lungi suplimentare.

Noua ediție competiție și pachete ediție competiție plus vor fi disponibile în Germania din ianuarie 2023. Prețurile încep de la 950 de euro pentru A4 și S4, 1.450 de euro pentru A5 și S52. Pachetele ediția competiție plus sunt disponibile pentru 2.450 de euro pentru A4 și S4 și 3.150 de euro pentru A5 și S52.

Comunicat remis Best Ride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.