Audi a aratat lumii noua generatie a modelului A6, care isi va face prima aparitie oficiala la Salonul Auto de la Geneva.

E cea de-a 8-a generatie a sedanului de clasa mare, iar modificarile sunt impresionante atat la partea estetica, dar mai ales la capitolul tehnologii.

Noul Audi A6 are o grila fata lata, blocuri optice de asemenea mari, precum si prize de aer de dimensiuni generoase. Stopurile cu LED au fost si ele redesenate.

4.939 de mm masoara noul Audi A6, care are o latime de 1.886 mm si o inaltime de 1.457 mm. In ceea ce priveste portbagjul, acesta are un volum de 530 de litri.

Audi a prezentat noul A6 Yz0xJmhhc2g9NGVmOTc3MjE3NjVjZDIxMjVmZDMwODlhZWU0MjNmMGY.thumb_

Audi a prezentat noul A6 audi-a6-spateDoar doua motorizari vor fi disponibile la lansarea in Europa: unul diesel 3.0 TDI, cu 282 de cai putere si 620 Nm, si unul pe benzina 3.0 TFSI, cu 335 de cai putere si 500 Nm.

Pentru un consum de carburant cat mai eficient, ambele motorizari au primit un sistem de propulsie micro-hibrid.

Astfel, dieselul e cuplat la o transmisie automata tiptronic cu 8 viteze, iar Audi promite un consum mixt de 5.8 litri/km. De partea cealalta, motorizarea pe benzina este cuplata la o transmisie automata cu 7 trepte S tronic si are un consum mixt de 7.1 litri/100 km.

La interior, noul Audi A6 vine cu nu mai putin de trei display-uri! Virtual Cockpit-ul are 12.3 inch, apoi consola centrala are un ecran de 10.1 inch, iar controlul climatizarii se face pe un ecram tactil de 8.6 inch.

La capitolul tehnologii, Audi A6 dispune de parking pilot si garage pilot, sisteme ce vor manevra autonom vehiculul la parcare sau iesirea din garaj.

Nu mai putin de 17 senzori, cinci camere video si un scanner laser vor ajuta sistemele de asistenta pentru a mentine vehiculul pe banda de mers.

Audi a prezentat noul A6 audi-a6-interior

Audi a prezentat noul A6 Yz0xJmhhc2g9ZmNlNGNmNjQwODUxMDVlNDdkMGU5MGM3NjA5OTJjNGU.thumb_E de asteptat ca noul Audi A6 sa aiba un pret de pornire de aproximativ 60 de mii de euro, iar vanzarile vor incepe in luna iunie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.