Hyundai Motor a prezentat recent noua gama i20 cu un design reimprospatat, precum si caracteristici de siguranta actualizate cu Hyundai SmartSense. Iata 10 lucruri noi despre noul Hyundai i20.

Prima generatie Hyundai i20 a debutat la Salonul Auto de la Paris in octombrie 2008. Ea a fost in productie pana in 2014, iar apoi in luna noiembrie a aceluiasi an a fost inlocuita de cea de-a doua generatie i20 in Europa.

Pentru a sarbatori lansarea noului i20, am enumerat 10 lucruri interesante despre ultimul model Hyundai.

1. Un aspect elegant, modern
Noua versiune i20 cu 5 usi vine cu multe elemente de design, cu bare de protectie redesenate in fata, inclusiv grila tip cascada, caracterizata prin linia sa curbata naturala curgatoare. Partea din spate a i20 cu 5 usi si i20 Active are, de asemenea, o serie de bare de protectie si lampi combinate din spate, creand un aspect mai dinamic.

10 lucruri interesante despre noul Hyundai i20 csm_hyundai-i20-roof_e665f590f22. Noul i20 are trei tipuri de caroserie
Noul i20 vine cu trei tipuri de caroserie: i20 cu cinci usi, i20 coupe cu 3 usi si i20 crossover Active, facandu-i pe plac oricarui tip de sofer. De asemenea, clientii au la dispozitie trei motoare pe benzina.

10 lucruri interesante despre noul Hyundai i20 csm_hyundai-i20-active-rear_fa34f5643c3. Acum dispunand de un 7DCT cu doua moduri de actionare
Motorul Kappa de 1,0 litri T-GDI este disponibil pentru intreaga gama de i20 si are doua optiuni de putere: motorul este capabil de 73,6 kW / 100 CP cu transmisie manuala cu cinci trepte, in timp ce versiunea mai puternica de 88,3 kW / 120 CP este combinata cu o transmisie manuala cu sase trepte.

Alternativ, pentru prima data intr-un Hyundai i20, ambele motoare pot fi cuplate cu o transmisie cu sapte rapoarte cu dublu ambreiaj (7DCT). Modelul 7DCT ofera doua moduri de actiune: Normal si Sport.

4. Idle Stop and Go
Sistemul idle stop and go (ISG) este o caracteristica standard in toate cele trei versiuni i20, ceea ce va contribui la reducerea consumului de combustibil, la reducerea emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei. Conducatorii auto din zonele urbane care utilizeaza aceasta caracteristica vor beneficia in special de economiile de combustibil, deoarece ISG opreste automat motorul cand masina se opreste.

5. Clientii i20 isi pot personaliza masina
i20 cu 5 usi este disponibil cu un acoperis panoramic, in timp ce ambele modele i20 cu cinci usi si i20 Active vor fi disponibile cu un acoperis in 2 tonuri, Phantom Black, oferind clientilor sansa de a-si personaliza masina.

Zece culori distincte sunt disponibile pentru exterior, incluzand trei noi: Tomato Red, Champion Blue si Clean Slate, alaturi de optiunile existente, Passion Red, Aqua Sparkling, Cashmere Brown, Silver, Stardust, White Polar si Black Phantom.

6. Optiuni de personalizare pentru interior, de asemenea
Pe langa alegerea dintr-o gama larga de culori exterioare, clientii pot alege de asemenea si dintr-o gama larga de culori interioare. Noul interior albastru are o linie albastra care se intinde peste bord si in jurul manerelor usii interioare. Pe langa aceasta, exista optiunea de noi modele interioare Red Point si Blue Point cu un accent de culoare rosie sau albastra.

10 lucruri interesante despre noul Hyundai i20 csm_hyundai-i20-active-interior_42299de14d

7. Hyundai SmartSense
Hyundai a introdus acum Hyundai SmartSense pentru noul i20, pentru a se conforma celor mai inalte standarde europene. Acest pachet complet de asistenta pentru sofer ofera imbunatatiri semnificative ale tehnologiilor de siguranta pasiva si activa.

8. O gama de caracteristici de siguranta activa
Modelul i20 poate fi echipat cu sistemul de avertizare la iesirea din benzile de circulatie (LDWS), care avertizeaza soferii cu alerte vizuale si acustice clar daca masina incepe sa se deplaseze in afara benzii destinate. Acest lucru poate ajuta la prevenirea potentialelor coliziuni.

Asistenta de mentinere a benzii de alerta (LKA) avertizeaza soferul asupra miscarilor nesigure la peste 60 km / h prin detectarea pozitiei automobilului. Intre timp, sistemul de atentionare a soferului (DAW) monitorizeaza modul de conducere pentru a detecta conducerea neatenta sau obosita si a preveni eventualele accidente.

Sistemul optional avansat pentru asistarea anti- coliziune (FCA) si functia interurbana utilizeaza o camera frontala pentru a alerta soferii in situatii de urgenta si franeaza in mod autonom, daca este necesar.

9. Caracteristici de conectivitate noi si avansate
Noul model i20 ofera o serie de caracteristici de conectivitate noi si avansate, care se integreaza perfect cu smartphone-ul soferului. Clientii pot alege intre patru sisteme audio diferite, iar noul Display Audio de 7 inch le permite sa redea continutul de pe telefonul smartphone pe ecranul sistemului, folosind Apple CarPlay, Android Auto si prin incarcator USB.

10 lucruri interesante despre noul Hyundai i20 csm_hyundai-i20-connectivity_9c8a1abb9a
10. O garantie unica de cinci ani, fara limita de kilometri
Toate cele trei variante i20 sunt disponibile in Europa cu o garantie unica de 5 ani, complet transferabila si nelimitata, care demonstreaza in continuare calitatea si fiabilitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.