FOSTUL CAMPION MONDIAL ENDURO PENTRU CONTINUAREA LUCRARII CU DEPARTAMENTUL DE MOTORSPORT HUSQVARNA IN ROLUL ADVISORY

ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING IL PRIMESTE PE PELA RENET CA SI COORDONATOR AL ECHIPEI DE RALIU Rockstar-Energy-Husqvarna-Factory-Racing-welcome-Pela-Renet-as-Rally-Team-CoordinatorRockstar Energy Husqvarna Factory Racing au placerea de a anunta numirea lui Pela Renet ca nou coordonator al echipei de raliuri. Dupa retragerea sa de la cursele competitive din cauza ranirilor suferite la Raliul Atacama in august 2017, francezul va ramane cu Husqvarna Factory Racing pentru a asista echipa in urmatorul campionat mondial de Rally Cross Country si campania Dakar.

Pela Renet s-a bucurat de o cariera variata si foarte reusita in cursele de motociclete. Primul sau titlu mondial a venit in 2009, unde a fost incoronat campion mondial FIM MX3. Pela a trecut apoi la enduro, unde a castigat mai multe campionate franceze si a obtinut doua titluri mondiale in 2012 si 2014.

O schimbare la raliu in 2015 a vazut Pela in cursa Raliului Dakar pentru prima data – un vis devenit realitate pentru multi-campionul mondial. Cu viteza mare si abilitate pe masina celor de la Husqvarna, Pela a terminat al 7-lea in 2017 la Dakar – cel mai bun rezultat al evenimentului.

Pela Renet: „Sunt onorat sa fiu numit Coordonator de echipa pentru Echipa de Racing Factory Husqvarna Rockstar Energy. Rezultatele mele de-a lungul anilor nu ar fi fost posibile fara sprijinul unei echipe marete din spatele meu si pentru a putea da ceva inapoi impartasind cunostintele si experienta mea este un privilegiu real. Astept cu nerabdare sa continui sa lucrez cu Husqvarna si sper sa castig si mai multe victorii impreuna. ”

Diego Clement – seful Motorsport la motocicletele Husqvarna: „Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing sunt foarte incantati sa continue relatia noastra de lucru cu Pela Renet. El a fost un mare avantaj pentru echipa si acest parteneriat continuu va aduce beneficii ambelor parti foarte mult. Atentia lui Pela la detalii si atentie in toate aspectele pregatirii si cursei sale au fost exemplificatoare – aceeasi abordare etica si metodica a coordonarii echipei va fi un avantaj imens pentru echipa Husqvarna. Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu Pela si speram sa obtinem rezultate mai bune „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.