Husqvarna a decis să continue parteneriatul de succes cu legenda hard enduro Graham Jarvis. Acesta va concura și în sezonul 2021 pentru echipa de uzină, Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Astfel că starul britanic va face parte din trioul care va evolua în Campionatul Mondial FIM Hard Enduro. Ceilalți doi piloți sunt Alfredo Gomez și Billy Bolt.

Sprijin și pentru Jarvis Husqvarna Racing

În plus, Husqvarna Motorcycles va sprijini și un demers al lui Jarvis. Mai exact noua grupare Jarvis Husqvarna Racing pusă pe picioare de Graham. Un team cu cinci piloți cu care Jarvis își îndeplinește un vis. Acela de a-și lansa propria echipă de curse și de a dezvolta viitoare vedete hard enduro.

Practic, pe lângă provocările sale, în lupta pentru podium și victorii, Jarvis va avea și un alt țel. În cele opt etape ale FIM Hard Enduro World Championship, care va face o oprire și la noi, pentru Red Bull Romaniacs. Dar nu numai, pentru că îi va ghida pe tinerii piloți și în British Extreme Championship. Evident, țelul este ca aceștia să capete experiență și să-și șlefuiască abilitățile pentru a se bate cu elita mondială.

Jarvis Husqvarna Racing și-a asigurat serviciile unora dintre cei mai promițători piloți. Este vorba despre bulgarul Teodor Kabakchiev, trio-ul englez format din Jono Richardson, Will Hoare și Sam Winterburn, dar și experimentatul galez Grant Churchward. Toți vor concura la bordul modelelor Husqvarna TE 300i.

”Cât pot fi competitiv, voi continua”

Graham Jarvis a declarat cu prilejul anunțului: „Sunt adesea întrebat când s-ar putea opri de curse, dar atâta timp cât pot fi competitiv și de fitness meu permite acest lucru, am de gând să continue să fac ceea ce-mi place. Deci, sunt încântat să continui cursele pentru Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing în 2021. În plus, să-mi încep propria echipă de curse îmi oferă o altă oportunitate de a rămâne activ în sportul pe care îl iubesc și, sperăm, să joc un rol în dezvoltarea campionilor viitorului. Acest lucru mi-ar da un mare sentiment de realizare, la fel de mult ca tot ce am făcut până în prezent. Motociclete Husqvarna a fost incredibil de susținere în acest risc și sperăm să ramburseze acest sprijin cu unele performanțe mari. Ca toată lumea, sper că viața și cursele vor reveni la normal foarte curând și abia aștept să revin la competiție”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.