myHusqvarna este surpriza pe care constructorul o oferă clienților după ce constructorul a lansat noua sa gamă de motocross. Este vorba despre o aplicație pentru smartphone ușor de utilizat, care permite personalizarea exactă a setărilor motorului și suspensiei pe toate modelele FC 450 Rockstar Edition din 2021. Ca și pentru gama actuală de modele.

Garantând performanțe de top pentru rideri cu abilități diferite, aplicația myHusqvarna are și o altă funcționalitate. Mai precis, împreună cu Connectivity Unit, se ocupă de stocarea și gestionarea informațiilor legate de set-up.

Două moduri pentru motor

Fără îndoială, una dintre principalele atuuri ale lui myHusqvarna este faptul că oferă două moduri de set-up pentru motor – Prime și Advanced. Aceste opțiuni riderilor să seteze cu precizie performanța motorului în funcție de cerințele lor specifice, legate de nivelul abilităților de pilotaj. Dar și, în egală măsură, pe baza condițiilor traseului.

Combinând informațiile provenite de la Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing cu cercetările și testele interne, ambele moduri oferă soluții rafinate pentru cei care folosesc aplicația. În plus, în modul Prime, riderii au posibilitatea de a regla nivelul de control al tracțiunii. Iar Advanced modificări vizând frâna de motor, răspunsul accelerației, tracțiunii și a launch control. Toate în funcție de preferințele personale.

Funcția Suspension oferă recomandări de configurare pentru îmbunătățiri personalizate și precise ale set-up-ului. În funcție de nivelul riderilor, greutate și condițiile traseului, myHusqvarna oferă soluții atât pentru furcî, cât și pentru amortizoare.

Principalele caracteristici și beneficii
  • Crearea unui garaj virtual, prin intermediul căruia riderul poate stoca informațiile legate de set-up, dar și să le modifice.
  • Funcția Engine permite personalizarea comportamentului motorului, pentru a se potrivi preferințelor personale ale pilotului, oferind în același timp recomandări valoroase.
  • Setările reglabile și recomandările privind mapingul iau în considerare condițiile oferite de circuit.
  • Suspenion recomandă setările de suspensie în funcție de nivelul abilităților riderului și condițiile circuitului.

Aplicația myHusqvarna este disponibilă din Apple App Store și Google Play Store. Ea funcționează folosind Connectivity Unit, oferită de Husqvarna Motorcycles Technical Accessory.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.