Quinanilla se bucura de un start in forta in competitia Abu Dhabi Desert Challenge

Pilotul Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing porneste in evenimentul de o saptamana in Emiratele Arabe Unite cu un rezultat in topul primilor 5 in primul stagiu al competitiei.

Quinanilla, pilotul Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, se bucura de un start in forta in competitia Abu Dhabi Desert Challenge Pablo-Quintanilla-–-Rockstar-Energy-Husqvarna-Factory-RacingCampionul mondial la FIM Cross Countr Rallies, Pablo Quintanilla, a avut un start pozitiv in campionatul international de raliu 2018, asigurandu-si locul 5 in primul stagiu al raliului Abu Dhabi Desert Challenge.

Dupa un turneul demonstrativ in jurul circuitului Yas Marin sambata, concurentii Abu Dhabi Desert Challenge s-au indreptat spre dunele Emiratelor Arabe Unite. In calitate de campion mondial, Pablo a fost primul pilot care a luat startul stagiului lung de 418 km.

Facand o treaba excelenta in navigarea pe dunele Emiratelor Arabe Unite, pilotul Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing a terminat speciala fara a fi depasit de vre-un concurent. Punand un timp total de 3:23 ore, Pablo este cu 10 minute in urma liderului temporar, cu inca 4 stagii ramase.

Stagiul de luni a fost cel mai long din raliul acestui an. Avand un total de 519km in dunele Emiratelor Arabe Unite, stagiul a fost o provocare dificila, pe masura ce pilotii se indreapta spre sfarsitul evenimentului ce are loc joi in Abu Dhabi.

Quinanilla, pilotul Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, se bucura de un start in forta in competitia Abu Dhabi Desert Challenge Pablo-Quintanilla-–-Rockstar-Energy-Husqvarna-Factory-Racing-1Pablo Quintanilla: „A fost o etapa foarte buna pentru mine azi. Am avut sansa sa deschid etapa de la inceput pana la sfarsit si asta a fost o experienta minunata. Am reusit sa mentin un ritm bun, astfel incat nimeni nu a reusit sa ma prinda din urma sau sa ma intreaca pe durata intregii etape. Fiind primul concurent care a luat startul in aceasta dimineata, am stiut ca va fi o mare provocare sa ramai rapid in desert, dar sunt foarte fericit ca s-a intamplat. S-ar putea sa fi pierdut ceva timp in fata castigatorului de azi Toby Price, dar asta este doar inceputul raliul si este inca un drum lung de parcurs. Scopul meu de acum este de prinde locul pilotilor care sunt in frunte si de a incerca sa imping limitele in stagiile ce vor urma. Sunt multumit de treaba pe care am facut-o azi si imi voi da silinta pentru a castiga timp.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.