O versiune reviziuita a Honda CBR1000RR Fireblade va fi prezentata in cadrul show-ului EICMA, programat in luna noiembrie la Milano.

Conform ultimelor informatii, Honda CBR1000RR Fireblade va fi modificata din temelii, urmand sa primeasca un nou sasiu si un nou motor cu patru cilindri in linie, capabil sa produca nu mai putin de 212 cai putere! Asta inseamna ca Honda CBR1000RR Fireblade va fi mai puternica decat Ducati Panigale.

Noul Fireblade va primi un design nou, cu o conducta centrala de aer, care va directiona aerul catre airbox, pentru a crea astfel mai multa putere si pentru a preveni ridicarea la acceleratie.

In urma cu ceva timp, au existat informatii potrivit carora modelul Honda CBR1000RR Fireblade ar urma sa primeasca un motor V4, doar ca acel motor va fi in cele din urma dezvoltat pentru un model nou, Honda RVF1000R.

Noul motor cu patru cilindri in linie este de asteptat sa fie de 1.100 cc sau chiar 1.200 cc.

Sunt preconizate trei versiune pentru noua Honda CBR1000RR Fireblade: standard, SP1 si o editie limitata S2, care ar urma sa beneficieze de multa fibra de carbon, pentru a mentine o greutate de aproximativ 185 de kilograme.

Modelul curent Fireblade de 187 cai putere reprezinta o imbunatatire semnificativa fata de predecesorul sau, insa modelul din 2019 va fi de-a dreptul revolutionar. Aerodinamica motocicletei va fi revizuita complet, dupa ce mai multi piloti s-au plans de modelul curent de atingerea cu dificultate a vitezei maxime, manevrabilitate si viteza in curbe.

Noua Honda CBR1000RR Fireblade va fi disponibila pentru comenzi incepand cu anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.