Ducati Diavel nu a mai primit actualizari de ceva vreme, iar producatorul italian are in plan sa lanseze un model actualizat in 2019.

Noul Ducati Diavel a fost spionat pentru prima oara in urma cu cateva saptamani, iar acum a fost surprins din nou in teste.

Din noile imagini cu modelul Ducati Diavel 2019 observam amanunte importante, inclusiv despre motor, stil si chiar design de evacuare.

Ducati Diavel 2019, zarit in trafic diavel3

Pe prototipul surprins in trafic observam un motor v-twin Testastretta DVT de 1.262 cc, care produce in jur de 156 de cai ptere si o putere de 9500 rotatii pe minut si are un cuplu de varf de 128.9 Nm la 5.000 rotatii pe minute. Aceeasi unitate o regasim si pe modelele Multistrada 1260 si XDiavel.

Ceea ce e evident la modelul Diavel 2019 este caracterul sportiv, easapamentul fiind nou, iar gurile de evacuare au fost inlocuite cu una mai patratoasa, pozitionata sub partea centrala a motocicletei, aparent pentru a centra masa si pentru a imbunatati manevrabilitatea.

Noul Diavel primeste, de asemenea, o serie de actualizari electronice, cum ar fi cornering ABS, ambreiaj slipper si control al tractiunii, precum si mai multe moduri de condus. Va exista si un buton Ducati Power Launch, dar si un panou de instrumente cu conectare Bluetooth, usor conectabil la smartphone.

Ducati Diavel 2019, zarit in trafic diavel1

Geometria directiei a fost modificata, suspensia spate ridicata, iar ampatamentul marit, pentru o pozitie de condus mai ridicata.

Precum XDiavel, modelul din 2019 al lui Ducati Diavel va primi doua versiuni, cu cea de top, Diavel S, urmand sa primeasca o suspensie Ohlins, in timp ce cea standard va primi suspensii Marzocchi si Sachs.

Ducati Diavel 2019 ar trebui sa fie prezentat spre sfarsitul acestui an, cel mai probabil la show-ul EICMA, ce va avea loc in luna noiembrie la Milano.

Ducati Diavel 2019, zarit in trafic diavel2

Sursa foto: Morebikes.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.