Ducati Scrambler primeste primul upgrade de la aparitia sa pe piata, in 2015.

Modelul Scrambler pentru anul 2019 primeste cateva modificari importante, atat cosmetice, cat si electronice, insa isi va mentine stilul distinctiv intact.

Scrambler e modelul entry-level si cel mai bine vandut din gama Ducati, cu peste 56.000 de unitati vadute la nivel mondial de la lansarea sa. Ducati Scrambler a devenit popular pentru usurinta cu care se conduce si simplitate electronica, iar versiunea din 2019 va pastra aceste caracteristici.

La capitolul noutati, Ducati Scrambler primeste cornering ABS, un nou cluster cu LED-uri de functionare in timpul zilei, un dispozitiv de comutare nou plasat ergonomic si o consola de instrumente LCD actualizata, care include si nivelul de combustibil.

Din punct de vedere vizual, modelul Ducati Scrambler 2019 ramane identic cu predecesorul sau, cu acelasi sasiu, rezervor si optiuni de culori. Panourile laterale din aluminiu ale rezervorului de combustibil sunt mai groase, in timp ce motorul este finisat cu negru.

Ducati a revizuit, de asemenea, si scaunul cu o unitate plata, in timp ce pozitia de condus a fost schimbata cu un handlebar mai inalt si lat.

Setariile suspensiei au fost schimbate pentru a fi mai confortabila, fiind totodata adaugat un ambreiaj hidraulic.

In cele din urma, Ducati Multimedia System a fost adaugat pe Scrambler 2019, pentru ca soferii sa-si poata conecta telefoanele si asculta muzica, raspunde la apeluri si vorbi cu pasagerul.

Sunt disponibile doua coluri, Atomic Tangerine si 62 Yellow, ambele cu un cadru negru cu ornamente gri.

Ducati a dezvaluit noul Scrambler ducati-scramblerDucati a dezvaluit noul Scrambler ducati-scrambler-spateDucati a dezvaluit noul Scrambler ducati-lcdSursa: Auto NDTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.