In urmatoarele luni de pregatire, Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing va da startul participarii la World Enduro Super Series pe 11 mai in Portugalia. Cu un amestec incitant de rideri foarte experimentati si viitori rideri, la deschiderea sezonului Extreme XL Lagares, echipa va fi reprezentata de Graham Jarvis, Colton Haaker si Billy Bolt.

Cu noul World Enduro Super Series, cu un amestec interesant de competitii enduro, pilotii Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing asteapta cu nerabdare sa isi demonstreze intregul potential in 2018.

Reprezentarea eforturilor echipei in aceasta noua serie este Graham Jarvis. Un castigator de trei ori la Erzberg si Lagares si titularul a sase victorii record la Romaniacs, britanicul cu experienta va fi o forta care va fi luata in calcul in 2018. In cautarea unui loc pe podiumul WESS, Jarvis va fi alaturi de Colton Haaker de la Rockstar Energy din cadrul Husqvarna Factory Racing, cu dublul campion mondial FIM SuperEnduro ce abia asteapta, de asemenea, provocarea pentru 2018 WESS.

Proaspat de la un sezon solid al competitiei enduro, pilotul FMI SuperEnduro din 2018, Billy Bolt, este pregatit sa-si demonstreze tehnica si sa imbunatateasca rapid viteza in noul sezon WESS. Muncind din greu pentru a reveni la starea de bine dupa interventia chirurgicala a genunchiului, Alfredo Gomez – Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, se va alatura echipei mai tarziu in acest an.

Seria 2018 Enduro Super Series lanseaza cu Extreme XL Lagares in Portugalia pe 11/13 mai. Un eveniment de trei zile care include o cursa EnduroCross vineri, un Prolog de oras sambata si un eveniment principal de hard enduro, duminica, Extreme XL Lagares va fi inceputul perfect pentru ceea ce se asteapta sa fie un sezon interesant al cursei WESS.

Graham Jarvis: „Este minunat sa ne pregatim pentru o noua provocare in acest sezon. Campionatul WESS ne va oferi sansa de a participa la noi evenimente si astept cu nerabdare acest lucru. Fiind un campionat, el atrage mai multi sportivi si face totul mai interesant pentru fani. Este cu siguranta bun pentru sport. Amestecarea de enduro extrem cu cele traditionale de enduro si plaja ofera, de asemenea, sansa unei game largi de piloti pentru a-si arata abilitatile. Vreau sa fac tot ce pot in fiecare runda a WESS. Stiind ca diversii rideri ar putea face bine in unele evenimente, face noua serie si mai interesanta. Castigarea titlului general WESS este scopul meu. Planul meu este sa obtin cateva puncte bune in cursele extreme si sa fac tot ce pot in restul seriei. ”

Colton Haaker: „WESS este o mare oportunitate de a concura toate aceste evenimente interesante si astept cu nerabdare inceperea acestuia. Este o sansa de a intalni sportivi din toate partile lumii si de a participa la unele dintre cele mai populare evenimente acolo. Incercarea de a obtine in mod constant rezultate bune la evenimente atat de variate va fi o provocare, dar astept cu nerabdare. Vad WESS ca un nou pas in cariera mea si ca ceva care ma va ajuta sa ma schimb si sa devin mai bun. Aceasta noua serie va fi o sansa buna de a invata lucruri noi si de a ma energiza din nou. Intotdeauna am fost un mare fan al evenimentelor traditionale de enduro si al marilor curse de plaja si ma bucur ca voi avea ocazia sa particip la cateva dintre ele. Am concurat la Erzberg in trecut, dar acum obiectivul este de a termina si mai sus in rezultate. Cred ca Megawatt va fi un eveniment unic. Am urmarit o multime de videoclipuri, iar terenurile si conditiile din Polonia par a fi distractive. Romaniacs este o noua provocare si astept cu nerabdare formatul de curse de cinci zile. Sunt fericit sa fiu in pozitia in care ma aflu acum si nu pot sa astept sa inceapa sezonul „.

Billy Bolt: „Venind dintr-un mare sezon de curse in aer liber, eu abia astept sa inceapa 2018 WESS. Cea mai mare provocare va fi sa raman consecvent, dar am aratat ca in aceasta iarna pot sa fac asta. Invatarea si imbunatatirea continua ramane mereu obiectivul meu, dar luptand in mod constant pentru rezultate bune la WESS este locul unde ma concentrez acum. Sunt nerdabator sa intalnesc oameni noi si sa concurez in locuri noi interesante. Am depus multa munca in ultimele sase luni pentru a-mi imbunatati tehnica de mers si viteza si cred ca va da rezultate. Alaturi de evenimentele traditionale extreme de enduro, cum ar fi Lagares, Erzberg sau Romaniacs, astept cu nerabdare sa-mi arat viteza la Trèfle din Franta sau la sfarsitul sezonului Knock Out din Olanda „.

Alfredo Gomez: „Totul merge bine cu recuperarea mea si abia astept sa ma intorc pe Husqvarna mea. In urma interventiei chirurgicale de la inceputul lunii martie, am facut tot ce am putut pentru a ma intoarce la puterea necesara in genunchi. A fost o perioada lunga de cateva luni, dar vreau sa-i dau corpului timpul necesar pentru a fi din nou in forma 100%. In acest moment, nu putem face planuri concrete pentru revenirea la curse. Daca totul merge bine, mi-ar placea cu adevarat sa ma alatur Prologului de la Erzberg la inceputul lunii iunie. Avem o echipa puternica pentru noua serie WESS si abia astept sa concurez alaturi de coechipierii mei in curand. ”

Andreas Hölzl – Echipa Rockstar Energy Husqvarna din Factory Racing Team: „Intreaga echipa de la Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing este incantata de acest sezon al competitiei WESS. Stim ca va fi o provocare sa punem la dispozitia riderilor nostri cele mai bune masinarii posibile pentru un amestec variat de evenimente, dar suntem mai mult decat pregatiti pentru aceasta provocare. Pe baza experientei noastre, am venit cu o serie de setari de baza si vom continua sa lucram din greu pentru a perfectiona aceste setari in timpul sezonului. In ceea ce priveste riderii nostri, Billy Bolt este unul dintre cei mai buni incepatori in sectiunile extreme si rapide de enduro si un rider care merita atentie acest sezon. Pentru Graham Jarvis, nu mai raman multe de spus el fiind regele enduro-ului extrem. Graham va fi riderul de detronat in marile evenimente de hard enduro. Este, de asemenea, o mare placere sa il avem echipa pe Colton Haaker. Fiind foarte urmarit in SUA, noi credem ca Colton este ambasadorul perfect al sportului nostru pentru toti fanii americani Husqvarna. Nu in ultimul rand, Alfredo Gomez lucreaza din greu pentru a fi 100% in forma si ne asteptam sa il avem concurand iar in curand cu noi. ”

Calendar – 2018 World Enduro Super Series
Runda 1 – 11 mai 13: Extreme XL Lagares (Portugalia)
Runda 2 – 31 Mai / 3 iunie: Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble (Austria)
Runda 3 – 8/10 iunie: Trèfle Lozérien AMV (Franta)
Runda 4 – 24/28 iulie: Red Bull Romaniacs (Romania)
Runda 5 – 8 septembrie: Red Bull 111 Megawatt (Polonia)
Runda 6 – 26/27 octombrie: Gotland Grand National (Suedia)
Runda 7 – 10 noiembrie: Red Bull Knock Out (Olanda)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.