Campionatul National de Rally Cross programeaza prima etapa in acest weekend. Competitia se va desfasura pe circuitul TCS Racing Park de la Ciolpani.

Circuitul, unul dintre cele mai versatile dedicate pasionatilor de off road, are o lungime de aproximativ 1,4 kilometri. El este conceput special pentru competitii de rally cross.

“TCS Racing Park a gazduit competitii moto la nivel mondial. L-am transformat intr-un complex in care putem organiza si o serie de activitati pentru toti pasionatii de off-road. Indiferent daca vorbim de doua sau patru roti. Etapa de rally cross este o premiera si pentru noi, dar suntem pregatiti sa oferim pilotilor cele mai bune conditii”, a spus Adrian Raduta, reprezentantul clubului Top Cross TCS, organizatorul acestei etape.

Campionatul de Rally Cross are sapte etape

Inscrierile s-au deschis la inceputul acestei saptamani. Cei care doresc sa ia startul o pot face pana la startul competitiei. Organizatorii se asteapta la prezenta a 25-30 de masini, inclusiv din Bulgaria si Republica Moldova.

Campionatul National de Rally Cross are sapte etape anul acesta. Dupa runda de la Ciolpani sezonul continua la Bradu (1 – 2 iunie), Mioveni (22 – 23 iunie), Campulung (6 – 7 iulie), Targu Jiu (24 – 25 august), Oarja (7 – 8 septembrie) si Bradu (12 – 13 octombrie).

Pentru mai multe detalii despre disciplina, aveti aici regulamentul campionatului: Regulament-RCS-2019-final

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.