SportExtra a devenit partener TV al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Raliul Sibiului 2020, disputat in finalul saptamanii trecute, este prima competitie televizata in direct de canalul amintit.

Ca urmare a parteneriatului media semnat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv si SportExtra, urmeaza sa fie difuzate mai multe tipuri de intreceri organizate de FRAS. Etapele de raliuri, viteza in coasta, dar si alte competitii vor putea fi urmarite in direct pe platforma SportExtra.ro, dar si pe postul de televiziune. In acest moment, el este disponibil in retelele Telekom si Vodafone.

Un plus de mediatizare

In plus, fanii motorsportului vor putea urmari si emisiuni dedicate acestui fenomen. In care protagonisti vor fi pilotii din cadrul FRAS.

“Este un nou pas pe care il facem in dezvoltarea motorsportului. Iar prin acest parteneriat, ne dorim ca automobilismul sportiv si SportExtra sa creasca impreuna. Extindem astfel aria de vizibilitate in fata fanilor. Care, de acum, nu vor vedea competitiile doar pe paginile de social media ale FRAS, dar si pe tv. SportExtra urmeaza sa ofere spatii generoase la fiecare etapa”, a declarat Norris Mageanu, presedintele FRAS.

“Inca de la inceput, SportExtra si-a dorit sa devina o platforma pentru promovarea sporturilor care in acest moment nu au o vizibilitate la fel de mare ca fotbalul. Credem, cu convingere, faptul ca automobilism romanesc este o nisa care poate creste frumos. Inclusiv din punct de vedere al transmisiunilor directe. Vom transmite atat pe online, cat si pe tv aproape saptamanal evenimentele organizate de FRAS”, a afirmat reprezentantul SportExtra, Ionut Samoila.

In prezent, SportExtra mai transmite, daca ne referim la motorsport, campionatele de anduranta de la Daytona si Barthurst. Dar si intrecerile din competitia germana care este rezervata turismelor, DTM. De asemenea, competitii majore din zona de fighting precum ONE FC si Glory sunt disponibile prin intermediul platformei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.