slalom paralel Christian Leu podium

Christian Leu este castigatorul primei etape a anului la slalom paralel. Aceasta runda s-a disputat la Sibiu, in organizarea clubului ACS Pro Drive Sibiu.

Competitia s-a disputat in locatia care gazduia pe vremuri Superspeciala Ralului Sibiului. Dar care si-a facut si un nume pentru ca a fost inceput de drum pentru un Simone Tempestini sau Raul Badiu. Pe lista de start au figurat 17 piloti. Intre acestia 8 la Clasa 2, 6 juniori (3 fiind debutanti), si alti 3 la Clasa 4.

Christian Leu, start in forta

Anul trecut, Christian Leu s-a inscris doar la ultima etapa a sezonului. Acum, iata, a inceput in forta sezonul si a urcat pe prima treapta a podiumului la Open. El i-a devansat pe mult mai experimentatii Ioan Rogoz si Danut Budai. Pe un Audi 90 Quattro, Leu a fost invingator si la Clasa 4.

La Clasa 2, Danut Budai, care in urma cu doua saptamani a reusit un podium in Raliul Argesului la clasa RC5, a fost primul. El si-a continuat astfel bunele prestatii de anul trecut, cand a reusit sa obtina titlul de campion.

Paul Popa, vicecampionul de anul trecut al clasei, s-a impus in ierarhia juniorilor. Marea surpriza a fost prezenta pe podium a lui Matei Ghiban. Antrenat de Vali Porcisteanu, acesta a participat anul trecut, in calitate de copilot al tatalui sau, la Raliul Marii Uniri. La scurt timp, acesta a inceput școala de pilotaj, iar acum isi vede visul implinit, acela de a fi unul dintre concurentii campionatelor organizate sub egida federatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.