Robert Ciobanu – Eniko Antal este echipajul care și-a adjudecat victoria în competiția SSV în prima etapă a CNR Betano, Romania Winter Rally.

Așa cum am anunțat deja, în acest an, la rundele pe macadam, dar și la aceasta, desfășurată pe zăpadă, la startul întrecerii naționale de raliuri se vor afla și competitorii clasei SSV.

Romania Winter Rally 2021 a programat 6 probe speciale cu o lungime de 109 kilometri. Vineri au avut loc două probe, ambele la Siriu, prima de zi și a doua de noapte. Sâmbătă traseul a fost împărțit între Hârobca și Pârâul Halom. Speciala din urmă, la trecerea de final, a fost și Power Stage.

Robert Ciobanu și Eniko Antal au început competiția în forță, și și-au asigurat un avans confortabil încă după prima zi. Una care îi găsea și pe locul 13 în ierarhia timpilor absoluți. Evident, după ce a izbutit un ritm similar și-n startul zilei a doua, spre final echipajul Best Ride și-a securizat victoria. Și, cu o prestație fără greșeală, și-a adjudecat prima poziție în clasamentul SSV. Ca și al 14-lea timp absolut.

După Robert Ciobbanu și Eniko Antal s-au clasat echipajele Romeo Duicu – Remus Bonta și Antal Biro – Gergo Szabo. Romania Winter Rally i-a revenit dublului campion național Dan Gîrtofan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.