CNRD 2019 Lucien Hora

CNRD 2019 a debutat in acest weekend. Prima runda a intrecerii, Trofeul SERUS, este in plina desfasurare la Rasnov.

Lucien Hora, de sase ori campion national absolut, a revenit spectaculos pe traseul de concurs. El a obtinut cel mai bun timp in prima zi a competitiei care conteaza ca prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop.

Cu 86 de piloti validati pentru start, etapa a bifat si cateva premiere pentru noul sezon competitional. A fost inregistrata prima masina electrica intr-o etapa de coasta. Sorin Ghisoi a pilotat acelasi Volkswagen Golf cu care a fost forelighter in 2018. Acesta a reusit sa obtina locul 61 la general dupa mansa de antrenamente cronometrate.

Totodata, Dacia Revival a pornit cu trei masini la start. Dan Spuderka (Dacia 1300), Edwin Keleti (Dacia Sport) si Mihai Alexandrescu (Dacia 1310) au incheiat cu brio prima zi.

CNRD 2019 la debut, cu Hora in prim-plan

Intors la Rasnov, ultima cursa pe care a castigat-o pana la pauza, Lucien Hora (Lola B99/50) a reusit timpul zilei, incheind mansa a doua de antrenament in 1:51,31. Lucian Radut a obtinut al doilea timp, fiind cronometrat cu 1:52,115, in timp ce Emil Nestor (Norma 1720 FC) a fost al treilea cu 1:55,245.

In top 10 timpi ai zilei s-au mai clasat Mihai Leu, Silviu Dumitrescu, Calin Fagadar, Costi Stratnic, Marian Nica, Valentin Porcisteanu si Dani Otil.

Un total de 8 piloti s-au inscris la divizia istorice, iar campionul ultimilor ani, Catalin Cedric Ghigea a inregistrat cel mai bun timp al zilei de sambata.

Unul dintre marii favoriti ai cursei, Bogdan Cuzma a fost nevoit sa abandoneze la mijlocul zilei din cauza problemelor tehnice. De asemenea, Catalin Cismaru si Claudiu Erhan, au iesit in decor si au fost nevoiti sa paraseasca etapa.

De anul acesta, clasamentele se vor actualiza dupa regulamentul FIA, astfel ca intreg campionatul se va imparti in doua categorii.

Rezultatele sunt disponibile pe FRAS.ro. Revenim la finalul zilei cu detalii despre mansele de concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.