Gheorghe Ticuta conduce detasat in clasamentul Open si al Grupei H3 din Campionatul National de Rally Cross. Pana in acest moment s-au disputat trei etape.

Cu doua victorii consecutive, la Bradu si la Mioveni, Ticuta are 59 de puncte adunate in primele trei runde. Ocupantul pozitiei secunde, David Presura are 47. Ultimul loc al podiumului de la Open este impartit de Eduard Georgescu si Mihai Berbecaru. Ambii au acumulat cate 40 de puncte.

Ierarhiile pe clase

Invingator in toate etapele acestui sezon la H3, Gheorghe Ticuta are 336 de puncte in clasamentul clasei. El ii depaseste clar, in topul temporar, pe Mihai Berbecaru (280) si Gabriel Ungureanu (274).

La H1, Iancu Nita a strans 301 puncte in primele trei runde. Este urmat de campionul en-titre al clasei, Alexandru Gheorghe, este al doilea cu 284 de puncte. Pe trei se afla Dorin Parnus cu 207 puncte.

Fotoliul de lider al clasei H2 este impartit in acest moment de Andrei Tomulescu si David Presura, ambii cu cate 285 de puncte. Campionul national en-titre Robert Boncescu este pe trei, pozitie pe care o imparte cu Eduard Georgescu, in dreptul fiecaruia inregistrandu-se un total de 278 de puncte.

Dupa locul trei de la Mioveni, Alexandru Brescan a preluat conducerea Clasei H4, avand 261 de puncte. Al doilea in clasamentul provizoriu este Lucian Ispas, cu 257 de puncte, iar pe trei este Marian Tene cu 203 puncte.

La Juniori 1, topul este condus de Denis Plesa, in timp ce la Juniori 2 pe primul loc se afla Alexandru Talianu.

Clasamentul pe clase al Campionatului National de Rally Cross 2019: CLASAMENTE-ET-123-1-1

Clasamentul Open al Campionatului National de Rally Cross 2019: CLASAMENT-OPEN-1-1

A patra etapa din Campionatul National de Rally Cross 2019 va avea loc in acest weekend, 6-7 iulie, la Campulung Muscel.

Sursa: FRAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.