Gheorghe Ticuta a reusit a doua victorie personala a sezonului in Campionatul National de Rally Cross, impunandu-se la Open in runda a patra, organizata pe pista de macadam de la Sibiu.

Ticuta ramane astfel lider si in clasamentul general Open dupa patru etape, cu un total de 58 de puncte, informeaza Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS).

Locul al doilea de la Sibiu a fost ocupat de Mihai Plesa, in timp ce pe trei s-a clasat Mihai Berbecaru. Acesta din urma se afla pe doi la general in topul open, cu 51 de puncte, la egalitate cu Adrian Rizoiu.

La Junior Buggy, Victor Neamtu a reusit sa se impuna in dauna lui Alexandru Talianu, aceasta clasa avand doi participanti. Neamtu ramane astfel lider in topul general.

La H1, Ioan Rogoz a fost cel mai rapid, in timp ce podiumul a fost completat de Alexandru Gheorghe si Dragos Turcu. in topul dupa patru etape, Eduard Marin se afla pe prima pozitie, cu 83 de puncte, urmat de Alexandru Brescan, cu 76, si Alexandru Gheorghe, cu 68.

Robert Boncescu domina in continuare clasa H2, impunandu-se si la Sibiu, astfel ca s-a distantat in clasamentul general. Cu 86 de puncte, acesta are cu 24 mai multe decat Octaivna Stan, care a adunat 62.

Daca la Open este depasit la Ticuta, Mihai Berbecaru se afla pe primul loc la H3, acolo unde a adunat 80 de puncte, in timp ce contracandidatul sau are 69. Plesa, invingator in ultimele doua etape, inclusiv cea de la Sibiu, are 52.

Emil Boros a inregistrat a doua victorie consecutiva la H4 si a preluat astfel conducerea in clasamentul clasei. Locul doi, Romeo Medan, este pe pozitia secunda si in topul dupa patru etape, in timp ce al treilea se mentine Dan Bodea, care nu a reusit un podium si la Sibiu.

La Buggy 1600, Tiberiu Lambescu a reusit sa isi adjudece prima pozitie, in timp ce la Super Buggy, s-a impus Adrian Rizoiu.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Rally Cross va avea loc in perioada 11-12 august la Curtea de Arges.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.